Töölön seurakunnan työntekijät

Seurakunnassamme työskentelee yli seitsemänkymmentä eri alojen ammattilaista. Seurakuntaneuvostossamme toimii kuusitoista luottamushenkilöä. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä!

Lisäksi seurakunnassamme työskentelee useita kymmeniä tuntityöntekijöitä. Seurakunnan vapaaehtoistehtävissä toimii lähes viisisataa henkilöä.

Kuva: Juha Laitalainen

Palvelemme puhelimitse ma, ti, to ja pe kello 10–15 ja ke kello 13–17 numerossa 09 2340 6300 ja sähköpostitse osoitteessa toolo.srk@evl.fi.
Kirkkoherranvirasto, Mechelininkatu 32 a B, on avoinna asiointia varten tiistaisin kello 10-15.
Meilahden kirkon seurakuntatoimisto , Jalavatie 6 B, on avoinna asiointia varten maanantaisin kello 10–15. Toimisto on  kesä-elokuussa suljettu.

Palaute

Palautteesi on meillä tärkeä. Kehitämme sivustoamme ja toimintaamme palautteen perusteella. Jos toivot vastausta, jätäthän yhteystietosi.

vt. kirkkoherra
Jalavatie 6 B

Tilda Kumpukallio

Jalavatie 6 B

Hyvinvoinnin tuki -hankkeen projektityöntekijä, HUS Vatsakeskuksen dialyysiosastot. Varhaisnuorisotyö.

Olen työskennellyt nuorisotyönohjaajana vuoden 2013 keväästä lähtien. Olen tehnyt monenlaista työtä kouluikäisten, nuorten, sekä perheiden parissa. Syksystä 2018 lähtien olen tehnyt työtä Helsingin seurakuntayhtymän sairaalasielunhoidon, Kirkkohallituksen ja Töölön seurakunnan yhteisessä Hyvinvonnin tuki- hankkeessa. Hankeessa työskentelen dialyysipotilaiden, heidän läheistensä sekä hoitohenkilökunnan tukena.

Tilda Kumpukallio