Meilahden kirkon kerhohuoneisto ja takka-aula

Jalavatie 6 B , 00270 Helsinki

Auki sopimuksen ja toiminnan mukaan.

Pöytiä, tuoleja ja takka Meilahden kirkon kerhohuoneistossa ja takka-aulassa.

Meilahden kirkon kerhohuoneisto ja takka-aula sopii pieniin kokouksiin ja lastenkutsuihin. Takka-aulassa on noin 32 istumapaikkaa, joista osa on penkkejä.

Takka-aulan yhteydessä olevassa keittiössä on:

• kahvinkeitin
  • vedenkeitin
  • liesi ja uuni
  • kiertoilmauuni
  • jääkaappi, viileäkaappi ja pakastin
  • astianpesukone.

Vuokrahinta:

Arkisin kello 8–16.30 120 euroa/neljä tuntia muun muassa kokouskäyttöön, minkä jälkeen 40 euroa/tunti. Muulloin 160 euroa/neljä tuntia, minkä jälkeen 40 euroa/tunti. Hinnat sisältävät astioiden ja keittiön käyttömahdollisuuden. Käyttäjä jättää tilat siistiin kuntoon tai tilaa erillisen maksullisen siivouksen.

Aatteellisten yleishyödyllisten yhdistysten, kuten partiolaisten, kaupunginosayhdistysten, AA-ryhmien tai hyväntekeväisyysorganisaatioiden, tilaisuuksien vuokrahinnoittelusta sovitaan erikseen kirkkoherran päätöksellä.

Huomioitavaa tilan käytöstä:

• Suntio on paikalla avaamassa ovet. Suntio ei osallistu tilaisuuden järjestelyihin, eikä emännöi/isännöi tai toimi tarjoilijana. Tilan varaajan on hyvä olla yhteydessä suoraan kyseisestä tilasta vastaavaan suntioon, kun tila on varattu. Suntioiden yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta Yhteystiedot-osiosta.
  • Kaikista tiloista on poistuttava kello 22 mennessä.
  • Tilojen kristillisiä symboleja ei saa peittää.
  • Tanssien järjestäminen tiloissa ei ole mahdollista.
  • Alkoholin tarjoilu on rajoitettu tervetuliaismaljaan. Muu alkoholinkäyttö on kielletty.
  • Tila on luovutettava siinä kunnossa kuin se on annettu varaajan käyttöön.
  • Astiat ja muu esineistö on tiskattava ja laitettava takaisin omille paikoilleen. Liedet, tasot ja altaat on puhdistettava sekä roskat vietävä ulos kierrätykseen.
  • Tilaisuuden järjestäjä on korvausvelvollinen mahdollisesti särkyneestä tai kadonneesta seurakunnan omaisuudesta.
  • Valkoisia pöytäliinoja on mahdollisuus vuokrata. Veloitus liinojen pesusta on 7 €/kpl.
  • Äänitykset tiloissa on hoidettava kirkkojen aukioloaikojen jälkeen.
  • Soittimien käytöstä vastaavat kanttorit, ja niiden siirtämiseen on pyydettävä heiltä lupa.
  • Pianojen viritys hoidetaan tarvittaessa tilaajan kustannuksella.
  • Tila voidaan ottaa kirkkoherran päätöksellä seurakunnan käyttöön kansallisessa erityistilanteessa kuten suuronnettomuudessa tai valtiollisessa tilaisuudessa.

Lisätietoja:

Töölön seurakunnan kirkkoherranviraston asiakaspalvelu puh. (09) 2340 6300 ja toolo.srk@evl.fi

Kuva: Juha Martinmaa