Meilahden kirkon takka-aula

Jalavatie 6 B , 00270 Helsinki

Auki sopimuksen ja toiminnan mukaan.

Pöytiä, tuoleja ja takka Meilahden kirkon kerhohuoneistossa ja takka-aulassa.

Takka-aula sopii lastenkutsuihin.

Takka-aulassa on penkkejä ja tuoleja 30 henkilölle.

Takka-aulan vieressä olevassa keittiössä on

• kahvinkeitin
  • vedenkeitin
  • liesi ja uuni
  • mikroaaltouuni
  • kiertoilmauuni
  • jääkaappi ja pakastin
  • astianpesukone.

Vuokrahinta

• Arkisin kokouskäyttöön kello 8–16.30 120 euroa/neljä tuntia, minkä jälkeen 40 euroa/tunti.
  • Muulloin 160 euroa/neljä tuntia, minkä jälkeen 40 euroa/tunti.
  • Tilaisuuksien hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron ja astioiden sekä keittiön käyttömahdollisuuden silloin, kun ne kuuluvat tilan varusteluun. Käyttäjä jättää tilat siistiin kuntoon tai tilaa erillisen maksullisen siivouksen.

Aatteellisten yleishyödyllisten yhdistysten, kuten partiolaisten, kaupunginosayhdistysten, AA-ryhmien tai hyväntekeväisyysorganisaatioiden, tilaisuuksien vuokrahinnoittelusta sovitaan erikseen kirkkoherran päätöksellä.

Huomioitavaa tilan käytöstä

• Suntio on paikalla avaamassa ovet. Suntio ei osallistu tilaisuuden järjestelyihin, eikä emännöi/isännöi tai toimi tarjoilijana. Tilan varaajan on hyvä olla yhteydessä suoraan kyseisestä tilasta vastaavaan suntioon, kun tila on varattu. Suntioiden yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta Yhteystiedot-osiosta.
  • Tilojen kristillisiä symboleja ei saa peittää.
  • Tanssien järjestäminen tiloissa ei ole mahdollista.
  • Alkoholin tarjoilu on rajoitettu tervetuliaismaljaan. Muu alkoholinkäyttö on kielletty.
  • Tila on luovutettava siinä kunnossa kuin se on annettu varaajan käyttöön.
  • Astiat ja muu esineistö on tiskattava ja laitettava takaisin omille paikoilleen. Liedet, tasot ja altaat on puhdistettava sekä roskat vietävä ulos kierrätykseen.
  • Tilaisuuden järjestäjä on korvausvelvollinen mahdollisesti särkyneestä tai kadonneesta seurakunnan omaisuudesta.
  • Valkoisia pöytäliinoja on mahdollisuus vuokrata. Veloitus liinojen pesusta on 7 €/kpl.
  • Äänitykset tiloissa on hoidettava kirkkojen aukioloaikojen jälkeen.
  • Soittimien käytöstä vastaavat kanttorit, ja niiden siirtämiseen on pyydettävä heiltä lupa.
  • Pianojen viritys hoidetaan tarvittaessa tilaajan kustannuksella.
  • Tila voidaan ottaa kirkkoherran päätöksellä seurakunnan käyttöön kansallisessa erityistilanteessa kuten suuronnettomuudessa tai valtiollisessa tilaisuudessa.

Peruutusehdot

Tilavaraus on sitova ja mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuuden alkua. Myöhemmin tulleista peruutuksista perimme 50 % tilavuokrasta.

Jos varausta ei peruuteta ollenkaan, veloitamme käyttämättömästä tilasta 100 euroa.

Lääkärintodistuksella tilavarauksen voi perua myöhemminkin.

Muutokset tilojen vuokratiedoissa ovat mahdollisia.

Lisätietoja

Töölön seurakunnan kirkkoherranviraston asiakaspalvelu puh. (09) 2340 6300 ja toolo.srk@evl.fi

Kuva: Juha Martinmaa

Jalavatie 6 B, 00270 Helsinki

Meilahden kirkon yhteinen lounas

Ruokahävikkiä hyödyntäen ja yhdessä aterioimme edullisesti Meilahden kirkolla.

Jalavatie 6 B, 00270 Helsinki

Meilahden kirkon yhteinen lounas

Ruokahävikkiä hyödyntäen ja yhdessä aterioimme edullisesti Meilahden kirkolla.