Kuva: Helsingin seurakuntayhtymän kuvapankki / Katri Lehtola (Keksi)

Nuoret Töölön seurakunnassa

Järjestämme nuorille rippikoulun jälkeen matalan kynnyksen päihteettömiä ja tervehenkisiä illanviettoja. Nuorten iltoja järjestetään viikoittain seurakuntamme nuortentila Kerhiksellä Taivallahden kasarmeilla Taka-Töölössä, monitoimitila Fokuksessa kauppakeskus Mall of Triplassa ja Meilahden kirkon kiinteistössä sijaitsevassa Tuomaankirkossa. Nuorten illoissa on tarjolla kahvia, teetä, pientä purtavaa ja hengellistä evästä.

Rippikoulun suorittaneet nuoret voivat osallistua vuosittain isoskoulutukseen. Isoskoulutuksen suorittaneet nuoret voivat toimia isosina rippikouluissa. Lue lisää rippikoulustaisostoiminnasta ja rippijuhlista seurakunnassamme verkkosivuiltamme.

Lisäksi järjestämme nuorille leirejä ja muita tapahtumia. Nuorilla on mahdollisuus osallistua myös seurakuntien yhteisiin nuorten vaikuttamisseminaareihin ja -leireihin. Täysi-ikäiset nuoret voivat suorittaa seurakunnassamme muun muassa leiriyövalvojakoulutuksen.

Oletko täysi-ikäinen ja ikävöit nuorten iltoja? Järjestämme myös aikuisten nuorten iltoja Kerhiksellä Taivallahden kasarmeilla Taka-Töölössä.

Nuorten toimintaa ohjaavat seurakuntamme nuorisotyöntekijät ja nuoret. Nuorten tapahtumat ilmoitetaan verkkosivujemme Tapahtumat-osiossa ja seurakuntamme jäsentalouksiin kausittain postitettavassa paperisessa toimintaesitteessä, joka on saatavilla myös seurakuntamme toimipisteillä.

Ole osa kristillistä yhteisöä ja perinnettä. Tule osalliseksi ja vaikuta!

Töölön seurakunnan Nuorten parlamentti (Nupa)

Töölön seurakunnassa toimii kuusihenkinen nuortenparlamentti, jonka tehtävänä on toimia nuorten äänenä seurakunnassa ja kirkossa.

Töölön seurakunnan nuortenparlamentin jäsenet vuonna 2020 ovat Werner Johansson, Maria Mustonen, Lukas Pasanen, Erno Laavola, Saima Huovinen (pj.) ja Viivi Korpi (puuttuu kuvasta).

varhaisnuorisotyönohjaaja
Mechelininkatu 32 a C
johtava nuorisotyönohjaaja
Jalavatie 6 b
nuorisotyöntekijä
Mechelininkatu 32 a C

Syntyperäinen töölöläinen tekemässä monitahoista työtä. Pidän olennaisena elementtinä kohtaamista ja niin fyysistä kuin henkistä turvallisuutta. Parikymmentä vuotta nuorisotilojemme Kerhiksen kokoavaa nuorisotyötä on osaltaan valmentanut itseäni nykyiseen työnkuvaan, jossa kohtaan eri-ikäisiä ihmisiä monitoimitila Fokuksessa. Pidän tärkeänä, että nuorille on siellä oma iltansa perjantaisin. Lisäksi vastaan osaltani kuukausittaisista Pop-messuista sekä useita vuosia pidetyistä Aikuisten nuortenilloista joka toinen viikko.

Vapaa-aikani käytän kulttuurinautintojen, pitkien kävelyjen sekä näennäisluovan verbaliikan parissa. Minut saattaa löytää soittamasta vinyylilevyjä DJ-keikoilta. Musiikki-aiheisia kirjoituksiani voi nähdä kristillishenkisten medioiden sähköisiltä tai paperisilta sivuilta.

Rohkaisen ottamaan yhteyttä jos kysyttävää, vastattavaa tai kommentoitavaa!