Kuva: Helsingin seurakuntayhtymän kuvapankki / Elina Manninen (Keksi)

Vauvakerhot Töölön seurakunnassa

Onnittelut pienokaisesta! Vauva tuo tullessaan suuria muutoksia.

Tule mukaan jakamaan vanhemmuuden kokemuksia ja tutustumaan muihin alueella asuviin vauvaperheisiin loruttelun, laulun ja leikin merkeissä. Lue tarkemmat tiedot kerhoista verkkosivujemme Tapahtumat-osiosta ja tiloista Kirkot ja tilat -osiosta. Vauvan kanssa voit osallistua myös perhekerhoihimme.

Esikoisvauvakerhot

Esikoisvauvakerhoon ilmoittaudutaan etukäteen kerhon ohjaajalle. Kerho on maksuton. Tarjolla on viikoittain pientä purtavaa.

Kevätkausi 2021

Tuomaankirkon esikoisvauvakerho

Keskiviikkoisin 3.2.–31.3. kello 14–15.30. Tuomaankirkko sijaitsee Meilahden kirkon kiinteistössä osoitteessa Pihlajatie 16. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: mia.malm@evl.fi

Kerhiksen esikoisvauvakerho

Keskiviikkoisin 3.3.–7.4. kello 13.30–15 osoitteessa Mechelininkatu 32 a C. Sisäänkäynti Kerhikselle löytyy Taivallahden kasarmien sisäpihalta. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: sirpa.huhtamaki@evl.fi

Kerhiksen esikoisvauvakerho kokoontuu nuortentila Kerhiksellä Taivallahden kasarmeilla.

Vauvakerhot

Kausi 2020–2021

Avoin vauvakerho

Tiistaisin 8.9.–8.12. ja 12.1.–4.5. kello 13.30–15 Fokuksessa kauppakeskus Mall of Triplassa (5. krs) osoitteessa Pasilan Asema-aukio 1 A. Avoimeen vauvakerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja osallistua voi silloin, kun itselle parhaiten sopii. Kerho on maksuton.

Lisätietoja:

Sirpa Huhtamäki, lastenohjaaja