Kuva: Helsingin seurakuntayhtymän kuvapankki / Katri Lehtola (Keksi)

Kouluikäisten leirit Töölön seurakunnassa

Lähde mukaan leirielämään! Leireillä saat uusia kavereita ja pääset pelaamaan sekä leikkimään isolla porukalla. Leireillä luonto on lähellä ja laulu raikaa nuotion äärellä.

Järjestämme leirejä kouluikäisille ympäri vuoden. Leirit toteutetaan yhteistyössä muiden Helsingin kantakaupungin seurakuntien kanssa. Leireillä on mukana työntekijöitä jokaisesta leiriä järjestävästä seurakunnasta.

Leirit järjestetään pääsääntöisesti Helsingin seurakuntayhtymän leirikeskuksissa perjantaista sunnuntaihin. Leirejä ohjaavat seurakuntien kasvatuksen ammattilaiset ja nuoret vapaaehtoiset. Leirimaksuun sisältyvät täysihoito, kuljetus ja tapaturmavakuutus. Kouluikäisten leireille ilmoittaudutaan Helsingin seurakuntien sähköisessä asiointipalvelussa.

Leirit syyskaudella 2020

• Game on -leiri 1.–5.-luokkalaisille pe 20.–su 22.11. Kesijärven leirikeskuksessa, Launonen
  • Itsepäisyys-leiri 5.–8.-luokkalaisille pe 4.–su 6.12. Kesijärven leirikeskuksessa, Launonen

Leirit kevätkaudella 2021

• Leiri 1.–4.-luokkalaisille pe 9.–su 11.4., leirikeskus tarkentuu lähempänä
  • Vappuleiri 5.–7.-luokkalaisille pe 30.4.–su 2.5. Lohirannan leirikeskuksessa Lohjalla.

Leirit kesällä 2021

• Haaste-telttaleiri ti 3.–pe 6.8., Partaharjun leirikeskuksen metsä, Pieksämäki. Telttaleiri on tarkoitettu vuonna 2007–2013 syntyneille lapsille ja nuorille perheenjäsenineen. Telttaleiri järjestetään yhdessä naapuriseurakuntiemme kanssa.

Lue tarkemmat leiritiedot verkkosivujemme Tapahtumat-osiosta.

Lisätietoja:

Karoliina Aalto, nuorisotyönohjaaja