Kuva: Helsingin seurakuntayhtymän kuvapankki / Katri Lehtola (Keksi)

Kouluikäisten (7-14v.) leirit vuonna 2022

21.-23.10. NAAMION TAKANA -syysleiri Siuntion Korpirauhassa 7-14 -vuotiaille

Tule mukaan syysloman päätteeksi hauskalle viikonloppuleirille monipuoliseen Korpirauhan leirikeskukseen! Leirikeskuksessa on mukavat, osittain vastaremontoidut sisätilat sekä monipuoliset ulkoilutilat, joten luvassa on monenlaista puuhaa niin sisällä kuin ulkona. Tietenkin myös saunomme ja vietämme tunnelmallista leirinuotiota.

Leirillä nukutaan 4 hengen huoneissa. WC ja suihkutilat ovat yhteiskäytössä ja sijaitsevat käytävillä huoneiden läheisyydessä. Leirille tulee työntekijöitä ja leiriläisiä iso joukko Töölön, Paavalin ja Kallion seurakunnista sekä Tuomiokirkkoseurakunnasta. Leirin hinta on 45 €, perheen seuraavat sisarukset 35 €. Hintaan sisältyvät bussikuljetukset, ruoat ja leirivakuutus. Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita, lähdetkö leirille Paavalin kirkolta, Kallion kirkolta, Kisahallin parkkipaikalta vai Mikael Agricolan kirkolta. Lähtö tulee olemaan perjantai-iltapäivällä ja paluu sunnuntai-iltapäivällä saman paikkaa, josta lähdit. Tarkemmat ajat selviävät leirikirjeestä, joka lähetetään leirillelähtijöille sähköpostitse.

Leiri on avoin kaikille lapsille seurakunnasta tai kirkkoonkuulumisesta riippumatta, mutta ensisijalla leiripaikkoja täytettäessä ovat järjestävien seurakuntien jäsenet ja seurakuntien alueella asuvat. Leiripaikan saamisesta ilmoitetaan ilmoittautumisajan umpeuduttua. Leirille mahtuu linja-autollinen innokkaita leiriläisiä.

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUU SÄHKÖISESTI TÄMÄN LINKIN KAUTTA LA 17.9. KLO 9 - KE 5.10. KLO 24 VÄLISENÄ AIKANA.

Anu "Porkkana" Aalto, varhaisnuorisotyönohjaaja
anu.aalto@evl.fi