Temppeliaukion kirkon urut. Kuva: Töölön seurakunnan kuvapankki / Juha Martinmaa

Musiikki Töölön seurakunnassa

"Soi kunniaksi Luojan, nyt, virsi kiitoksen, tuon kaiken hyvän tuojan ja suojan ainaisen!" (Virsi 462, 1. säk., san. Aukusti Waldemar Koskimies)

Tarjoamme rikasta musiikkielämää. Seurakunnassamme toimii Töölön kamarikuoro, Töölön kirkon kamariorkesteri ja gospelkuoro Gospel Helsinki. Lisäksi olemme mukana Gospelia kaikille -hankkeessa, jonka osana toimii gospelkuoro Gospelia kaikille Mass Choir.

Järjestämme vuosittain lukuisia musiikki- ja yhteislaulutilaisuuksia, joissa esiintyy seurakuntamme kirkkomuusikoita, kuoroja, seurakuntalaisia ja muita musiikin ammattilaisia ja harrastajia. Seurakunnan musiikkitapahtumat ilmoitetaan verkkosivujemme Tapahtumat-osiossa.

Lisäksi Temppeliaukion kirkossa järjestetään vuosittain satoja seurakunnan ulkopuolisia konsertteja. Seurakunnan ulkopuolisten järjestäjätahojen konsertit ja tapahtumat löytyvät Temppeliaukion kirkon omilta verkkosivuilta.

Tervetuloa mukaan!

Töölön kamarikuoro ja Töölön kirkon kamariorkesteri

Seurakunnassa toimii Töölön kamarikuoro ja Töölön kirkon kamariorkesteri.
Töölön kirkon kamarikuoron harjoitukset Töölön kirkon seurakuntasalissa keskiviikkoisin klo 18.30.

Sovi koelaulusta tai -soitosta kamarikuoron ja -orkesterin johtajan Tuomas Karjalaisen kanssa.

Tuomas Karjalainen, kanttori
puh. (09) 2340 6342
tuomas.karjalainen@evl.fi

Kuoro Senioreille

Temppeliaukion kirkon takkahuoneessa maanantaisin klo 11-13.
Temppeliaukion kirkolla (takkahuone, os. Temppelikatu 16, 1. kerros) on aloittanut laulupiiri, jonka runkona on Helsingin Seniorilaulajat kuoro, joka laulaa kolmiäänisesti  (sopraano, altto ja miesääni).  Uudet laulajat ovat tervetulleita.

Eeva Jalonen
puh. 044 3441212, eeva.jalonen@elisanet.fi