Meilahden kirkon seurakuntasali ja aula

Pihlajatie 16, 00270 Helsinki

Auki sopimuksen ja toiminnan mukaan.

Meilahden kirkon seurakuntasali ja aula

Meilahden kirkon seurakuntasali sopii kokousten, kastejuhlien ja muistotilaisuuksien järjestämiseen.

Seurakuntasalissa on tilaa 96 istumapaikalle. Jos seurakuntasalissa on käytössä on tarjoilupöytä, istumapaikkoja on enintään 88. Seurakuntasalin aulassa on lisäksi 40 istumapaikkaa. Seurakuntasalissa ja sen aulassa ei saa samanaikaisesti pitää kahta eri tilaisuutta.

Seurakuntasalissa on flyygeli, videotykki, valkokangas, fläppitaulu, äänentoisto, mikrofonit ja CD-soitin.

Seurakuntasasalin yhteydessä olevassa keittiössä on:

• kaksi kahvinkeitintä pannujauhatuskahville
  • vedenkeitin
  • mikroaaltouuni
  • liesi ja uuni
  • astianpesukone
  • jääkaappi ja pakastin.

Vuokrahinta:

Meilahden kirkon seurakuntasali ja aula yhdessä (ei varattavissa erikseen):

• Kirkollisten toimitusten, kuten kuten kastekahvien, häävastaanottojen ja muistotilaisuuksien, yhteydessä Helsingin seurakuntien jäsenille veloituksetta viisi tuntia, minkä jälkeen 40 euroa/tunti.
  • Kirkkoon kuulumattoman henkilön hautaan siunaamisesta veloitetaan kirkkosalin osalta lisäkuluna 31.10.2019 asti 320 euroa ja 1.11.2019 alkaen 520 euroa. Seurakuntasalin vuokrahintaan muistotilaisuutta varten ei tule lisäkuluja.

• Arkisin kello 8–16.30 välillä 200 euroa/neljä tuntia, minkä jälkeen 40 euroa/tunti. Astioista ja keittiöstä on sovittava erikseen.
  • Muut tilaisuudet 280 euroa/neljä tuntia, minkä jälkeen 40 euroa/tunti.
  • Seurakuntasalin käyttö konsertin yhteydessä pukeutumistilana/takahuoneena tai seurakuntalaisten yksityisiin juhliin 150 euroa/viisi tuntia, minkä jälkeen 40 euroa/tunti. Käyttäjä siivoaa jälkensä.
  • Alueen taloyhtiöiden yhtiökokoukset ja muut alueen toimijoiden pienimuotoiset kokoukset 160 euroa/ neljä tuntia, minkä jälkeen 20 euroa/tunti.

Tilaisuuksien hinnat sisältävät astioiden ja keittiön käyttömahdollisuuden. Käyttäjä jättää tilat siistiin kuntoon tai tilaa erillisen maksullisen siivouksen.

Aatteellisten yleishyödyllisten yhdistysten, kuten partiolaisten, kaupunginosayhdistysten, AA-ryhmien tai hyväntekeväisyysorganisaatioiden, tilaisuuksien vuokrahinnoittelusta sovitaan erikseen kirkkoherran päätöksellä.

Huomioitavaa tilojen käytöstä:

• Suntio on paikalla avaamassa ovet. Suntio ei osallistu tilaisuuden järjestelyihin, eikä emännöi/isännöi tai toimi tarjoilijana. Tilan varaajan on hyvä olla yhteydessä suoraan kyseisestä tilasta vastaavaan suntioon, kun tila on varattu. Suntioiden yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta Yhteystiedot-osiosta.
  • Kaikista tiloista on poistuttava kello 22 mennessä.
  • Tilojen kristilisiä symboleja ei saa peittää.
  • Tanssien järjestäminen tiloissa ei ole mahdollista.
  • Alkoholin tarjoilu on rajoitettu tervetuliaismaljaan. Muu alkoholinkäyttö on kielletty.
  • Tila on luovutettava siinä kunnossa kuin se on annettu varaajan käyttöön.
  • Astiat ja muu esineistö on tiskattava ja laitettava takaisin omille paikoilleen. Liedet, tasot ja altaat on puhdistettava sekä roskat vietävä ulos kierrätykseen.
  • Tilaisuuden järjestäjä on korvausvelvollinen mahdollisesti särkyneestä tai kadonneesta seurakunnan omaisuudesta.
  • Valkoisia pöytäliinoja on mahdollisuus vuokrata. Veloitus liinojen pesusta on 7 €/kpl.
  • Äänitykset tiloissa on hoidettava kirkkojen aukioloaikojen jälkeen.
  • Soittimien käytöstä vastaavat kanttorit, ja niiden siirtämiseen on pyydettävä heiltä lupa.
  • Pianojen viritys hoidetaan tarvittaessa tilaajan kustannuksella.
  • Tila voidaan ottaa kirkkoherran päätöksellä seurakunnan käyttöön kansallisessa erityistilanteessa kuten suuronnettomuudessa tai valtiollisessa tilaisuudessa.

Lisätietoja: Töölön seurakunnan kirkkoherranviraston asiakaspalvelu (09) 2340 6300 tai toolo.srk@evl.fi

Kuva: Juha Martinmaa

Pihlajatie 16, 00270 Helsinki

Naisten Forum

Naisten Forum. Kokoontuminen tiistaisin klo 15.00 – 17.00 joko Meilahden kirkon tai Tuomaan kirkon seurakuntasalissa, Pihlajatie 16. Retket ovat poikkeuksia.

Pihlajatie 16, 00270 Helsinki

Naisten Forum