Kuva: Helsingin seurakuntayhtymän kuvapankki / Elina Manninen (Keksi)

Diakoniatyön harjoittelu

Kiinnostaako diakoniatyön harjoittelu modernissa kaupunkiympäristössä? Töölön seurakunta tarjoaa mahdollisuuden suorittaa diakoniaharjoittelun diakoniksi tai diakonissaksi opiskelevalle keväisin ja syksyisin. Lähetä meille avoin hakemus sähköpostitse osoitteeseen diakonia.toolo@evl.fi.

Kerro hakemuksessa itsestäsi, opinnoistasi ja harjoittelusi tavoitteista. Kerro myös opintokokonaisuudestasi ja harjoittelun kestosta sekä ajankohdasta. Kevään harjoittelujaksoon liittyvät hakemukset käsittelemme marraskuun aikana ja syksyn hakemukset toukokuun aikana. Ilmoitamme hakijoille valintapäätöksistä sähköpostitse. Huomaathan, että emme lähtökohtaisesti ota harjoitteluun seurakunnan alueella asuvia opiskelijoita.

Lähetäthän muut harjoitteluun liittyvät kysymykset sähköpostitse osoitteeseen maija.aker@evl.fi.