Töölön kirkon pieni neuvotteluhuone

Pieni neuvotteluhuone

Topeliuksenkatu 4 , 00260 Helsinki

Auki sopimuksen ja toiminnan mukaan.

Töölön kirkon pieneen neuvotteluhuoneeseen mahtuu 4 henkilöä.

Vuokrahinta:

• Arkisin kello 8–16.30 60 euroa/neljä tuntia, minkä jälkeen 20 euroa/tunti.
  • Muulloin 120 euroa/neljä tuntia, minkä jälkeen 40 euroa/tunti.
  • Tilaisuuksien hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron. Käyttäjä jättää tilat siistiin kuntoon tai tilaa erillisen maksullisen siivouksen.
  • Aatteellisten yleishyödyllisten yhdistysten, kuten partiolaisten, kaupunginosayhdistysten, AA-ryhmien tai hyväntekeväisyysorganisaatioiden, tilaisuuksien vuokrahinnoittelusta sovitaan erikseen kirkkoherran päätöksellä.

Peruutusehdot

Tilavaraus on sitova ja mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuuden alkua. Myöhemmin tulleista peruutuksista perimme 50 prosenttia tilavuokran hinnasta. Lääkärintodistuksella tilavarauksen voi perua myöhemminkin.

Muutokset tilojen vuokratiedoissa ovat mahdollisia.

Lisätietoja:

Töölön seurakunnan kirkkoherranviraston asiakaspalvelu (09) 2340 6300 tai toolo.srk@evl.fi

Kuva: Juha Martinmaa

Topeliuksenkatu 4, 00260 Helsinki

Rukousetkot

Rukoilemme yhteisten ja omien asioiden puolesta. Voit myös tuoda rukouspyyntösi tai pyytää, että puolestasi rukoillaan.

Topeliuksenkatu 4, 00260 Helsinki

Rukousetkot