Kuva: Helsingin seurakuntayhtymän kuvapankki / Elina Manninen (Keksi Agency)

Diakonian viikkotoiminta

Café Töölön yhteinen lounas, Waste & Feast Café Töölö, Meilahden kirkon lounas ja Rastin lounaat on peruttu toistaiseksi koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi.

Seurakuntamme diakonia järjestää yhteisöllistä viikkotoimintaa, jossa on mahdollisuus tavata muita seurakuntalaisia. Diakonian ryhmätoimintaan ja tapahtumiin voit tutustua tämän sivun oikeasta laidasta ja seurakuntamme jäsentalouksiin kausittain postitettavasta paperisesta toimintaesitteestä, joka on saatavilla myös seurakuntamme toimipisteillä.

Ruokailut ja kahvilat

Seurakuntamme diakonia ja vapaaehtoistoiminta järjestävät yhteistyössä viikoittaisia edullisia lounaita. Lounaat aloitetaan yhteisellä hartaudella. Aikuiset ruokailevat kahden euron hintaan ja alle 12-vuotiaat lapset yhden euron hintaan. Lounaan voi maksaa käteisellä.

Myymme viiden kerran ateriakortteja 10 euron hintaan. Ateriakortti käy maksuvälineenä Töölön kirkon, Meilahden kirkon ja Ruskeasuon seurakuntakeskus Rastin ruokailuissa.

Töölön kirkossa järjestettävällä lounaalla on saatavilla mahdollisesti myös hävikkileipää. Lue lisää Helsingin seurakuntien ruokajaosta ja ruokailuista Helsingin seurakuntayhtymän verkkosivuilta.

Waste & Feast Café Töölö

Töölön seurakunta on mukana Helsingin seurakuntayhtymän Waste & Feast -kahvilaketjussa, joka on edullisiin hintoihin, ekologisiin arvoihin ja ruokahävikin vähentämiseen sitoutunut kahvilaketju. Siksi jaamme ruokailuista jäävän hävikin sitä tarvitseville. Töölön kirkolla järjestetään viikoittain Waste & Feast Café Töölö -kahvila, jota ylläpitävät seurakuntamme vapaaehtoiset. Lue lisää Waste & Feast -kahviloista ketjun omilta verkkosivuilta.

Ryhmätoiminta

Seurakuntamme diakonia järjestää monenlaisia retkiä, leirejä ja ryhmiä kuten Torstaikerhon, Hopeapiirin ja Jumpparyhmän. Ryhmissä on mahdollisuus muun muassa keskusteluun, hartauteen ja kahvitteluun. Ryhmiä ohjaavat seurakunnan työntekijät ja vapaaehtoiset.

Tervetuloa mukaan yksin tai yhdessä!