Kuva: Helsingin seurakuntayhtymän kuvapankki / Elina Manninen

Diakonian viikkotoiminta

Töölön kirkolla viikoittain järjestettävä Café Töölön yhteinen lounas ja Meilahden kirkon lounas on peruttu koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisemiseksi.

Töölön seurakunnan diakoniatyö järjestää muun muassa diakonialounaita, -kahviloita, -retkiä ja -leirejä. Diakoniatyö järjestää myös ryhmätoimintaa muun muassa yksinhuoltajille, omaishoitajille ja sureville.

Edullisia lounaita järjestetään säännöllisesti Töölön ja Meilahden kirkoilla ja Ruskeasuon seurakuntakeskus Rastilla. Lisäksi Töölön kirkolla toimii viikoittain Waste & Feast -kahvila, joka on Töölön seurakunnan vapaaehtoisten ylläpitämä edullisiin hintoihin, ekologisiin arvoihin ja ruokahävikin vähentämiseen sitoutunut kahvila. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi emme järjestä kesän aikana kokoavaa kahvilatoimintaa, josta olisi mahdollista saada mukaan hävikkileipää. Helsingin seurakunnat jakavat puolestaan hävikkiruokaa. Lue lisää Waste & Feast -toiminnasta kahviloiden omalta verkkosivulta.

Töölön kirkon Pärinäpirtissä, Meilahden kirkolla ja Temppeliaukion kirkon kerhotiloissa kokoontuu useita eri AA-kerhoja sekä arki-iltaisin että viikonloppuisin. Lisätietoja AA-kerhojen toiminnasta ja tapaamisista löydät AA-ryhmien omilta kotisivuilta.

Diakoniatyön toiminta ja tapahtumat ilmoitetaan verkkosivujemme Tapahtumat-osiossa ja Töölön seurakunnan jäsentalouksiin kausittain postitettavassa paperisessa toimintaesitteessä, joka on saatavilla myös Töölön seurakunnan toimipisteillä.