Kuva: Helsingin seurakuntayhtymän kuvapankki / Elina Manninen (Keksi)

Perheneuvonta

Töölön seurakunnan monitoimitila Fokukseen kauppakeskus Mall of Triplaan (5. krs) on varattavissa tunnin mittainen kertaluontoinen perheneuvonta-aika kirkon perheneuvojan vastaanottohuoneeseen. Tapaamisessa on mahdollisuus jäsentää omaa elämäntilannetta perheneuvojan kanssa ja pohtia, miten omaa henkistä hyvinvointia voisi edistää. Keskustelemaan voi tulla mistä tahansa ajankohtaisesta kysymyksestä, joka vaivaa mieltä. Tapaamiseen voi tulla juuri sillä kokoonpanolla, joka tuntuu itselle tarpeelliselta – yksin, puolison tai perheen kanssa.

Perheneuvojilla on koulutuksensa ja työkokemuksensa pohjalta ymmärrystä ihmisen psykologiasta ja parisuhteen sekä perheen dynamiikan lainalaisuuksista. Perheneuvojat ovat koulutettuja psykoterapian ja sielunhoidon ammattilaisia. Fokuksessa toimivat perheneuvojat Tuija Mustalahti ja Juha Petterson Töölön seurakunnasta.

Varaa aika perheneuvontaan Fokukseen Helsingin seurakuntien säköisestä asiointipalvelusta

Lisätietoja:

Tuija Mustalahti, perheneuvoja
puh. (09) 2340 6359
tuija.mustalahti@evl.fi

Juha Petterson, perheneuvoja
puh. (09) 2340 2522
juha.petterson@evl.fi

Parisuhdeongelmissa ulkopuolinen keskusteluapu usein auttaa. Seurakunnissa erityisesti perheasiain neuvottelukeskukset tarjoavat apua.

Hae apua parisuhdeongelmiin

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon Rakkausklinikka-sivuston tunnuskuva, jossa lukee violetilla "RAKKAUS" ja valkoisella "KLINIKKA" mintun värisellä pohjalla.