Temppeliaukion kirkon kerhotilat ja takkahuone

Temppelikatu 16 B , 00100 Helsinki

Auki sopimuksen ja toiminnan mukaan.

Sopii kokouskäyttöön.

Takkahuoneeseen mahtuu enintään 25 henkilöä.

Takkahuoneessa on kiinteä valkokangas. Saatavilla on tarvittaessa kannettava tietokone ja videotykki. Takkahuoneen keittiössä on jääkaappi, hella, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astiat ja astianpesukone.

Vuokrahinta:

• Kirkollisten toimitusten, kuten kastekahvien, häävastaanottojen ja muistotilaisuuksien, yhteydessä Helsingin seurakuntien jäsenille veloituksetta viisi tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.
  • Kirkollisten toimitusten yhteydessä Vantaan, Espoon ja muiden seurakuntien jäsenet, henkilöt, jotka eivät ole ev.lut. seurakuntien jäseniä, sekä Töölön seurakunnan jäsenten yksityiset juhlat, kuten syntymäpäivät, 200 euroa/viisi tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.
  • Kirkkoon kuulumattoman henkilön hautaan siunaamisesta kirkkosalissa veloitetaan kaikissa seurakunnissa kirkkovuokra, joka on arkisin 330 euroa ja viikonloppuisin 520 euroa. Seurakuntasalissa järjestettävästä muistotilaisuudesta ei tule lisäkuluja.
  • Taloyhtiöiden ja muiden alueen toimijoiden pienimuotoiset kokoukset 160 euroa/neljä tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.
  • Konserttivarauksen yhteydessä pukeutumistilana/takahuoneena 160 euroa/neljä tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.
  • Muut tilaisuudet 380 euroa/neljä tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.
  • Tilaisuuksien hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron ja astioiden sekä keittiön käyttömahdollisuuden silloin, kun ne kuuluvat tilan varusteluun. Käyttäjä jättää tilat siistiin kuntoon tai tilaa erillisen maksullisen siivouksen.

Aatteellisten yleishyödyllisten yhdistysten, kuten partiolaisten, kaupunginosayhdistysten, AA-ryhmien tai hyväntekeväisyysorganisaatioiden, tilaisuuksien vuokrahinnoittelusta sovitaan erikseen kirkkoherran päätöksellä.

Peruutusehdot

Tilavaraus on sitova ja mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuuden alkua. Myöhemmin tulleista peruutuksista perimme 50 prosenttia tilavuokran hinnasta. Lääkärintodistuksella tilavarauksen voi perua myöhemminkin.

Muutokset tilojen vuokratiedoissa ovat mahdollisia.

Huomioitavaa tilojen käytöstä:

• Suntio on paikalla avaamassa ovet. Suntio ei osallistu tilaisuuden järjestelyihin, eikä emännöi/isännöi tai toimi tarjoilijana. Tilan varaajan on hyvä olla yhteydessä suoraan tilasta vastaavaan suntioon, kun varaus on tehty. Suntioiden yhteystiedot löytyvät verkkosivujemme Yhteystiedot-osiosta.
  • Tiloista on poistuttava kello 22 mennessä.
  • Tilojen kristillisiä symboleja ei saa peittää.
  • Tiloissa ei ole mahdollista järjestää tansseja.
  • Alkoholin tarjoilu on rajoitettu tervetuliaismaljaan. Muu alkoholinkäyttö on kielletty.
  • Tilat on luovutettava siinä kunnossa, jossa ne on annettu varaajan käyttöön.
  • Astiat ja muu esineistö on tiskattava ja laitettava takaisin omille paikoilleen. Liedet, tasot ja altaat on puhdistettava sekä roskat vietävä ulos kierrätykseen.
  • Tilaisuuden järjestäjä on korvausvelvollinen mahdollisesti särkyneestä tai kadonneesta seurakunnan omaisuudesta.
  • Tiloissa on mahdollista tehdä äänityksiä ainoastaan kirkon aukioloaikojen ulkopuolella.
  • Soittimien käytöstä vastaavat kanttorit. Soitinten siirtämiseen on pyydettävä kanttorin lupa. Pianojen viritys tarvittaessa tilaajan kustannuksella.
  • Tilat voidaan ottaa kirkkoherran päätöksellä seurakunnan käyttöön kansallisessa erityistilanteessa kuten suuronnettomuudessa tai valtiollisessa tilaisuudessa.

Lisätietoja:

Töölön kirkkoherranviraston asiakaspalvelu

Temppelikatu 16 B, 00100 Helsinki

Raamattua kuunnellen

Tutustumme viikon raamatunteksteihin.

Temppelikatu 16 B, 00100 Helsinki

Kitaran ja ukulelen soiton opetusta

Maanantaisin klo 16-21 kitaran ja ukulelen soiton opetusta Kari Pulakan johdolla.