Temppeliaukion kirkon kerhotilat ja takkahuone

Temppelikatu 16 B , 00100 Helsinki

Auki sopimuksen ja toiminnan mukaan.

Temppeliaukion kirkon takkahuone sopii kokouskäyttöön.

Vuokrahinta:

• Kirkollisten toimitusten, kuten kuten kastekahvien, häävastaanottojen ja muistotilaisuuksien, yhteydessä Helsingin seurakuntien jäsenille veloituksetta viisi tuntia, minkä jälkeen 40 euroa/tunti.
  • Kirkkoon kuulumattoman henkilön hautaan siunaamisesta veloitetaan kirkkosalin osalta lisäkuluna 31.10.2019 asti 320 euroa ja 1.11.2019 alkaen 520 euroa. Seurakuntasalin vuokrahintaan muistotilaisuutta varten ei tule lisäkuluja.
  • Arkisin kello 8–16.30 Temppeliaukion kirkon alakerran takkahuone ja kerhohuone molemmat samaan aikaan 160 euroa/neljä tuntia, minkä jälkeen 40 euroa/tunti.
  • Muulloin 200 euroa/neljä tuntia, minkä jälkeen 40 euroa/tunti.

Hinnat sisältävät astioiden ja keittiön käyttömahdollisuuden. Käyttäjä jättää tilat siistiin kuntoon tai tilaa erillisen maksullisen siivouksen.

Aatteellisten yleishyödyllisten yhdistysten, kuten partiolaisten, kaupunginosayhdistysten, AA-ryhmien tai hyväntekeväisyysorganisaatioiden, tilaisuuksien vuokrahinnoittelusta sovitaan erikseen kirkkoherran päätöksellä.

Lisätietoja: Töölön kirkkoherranviraston asiakaspalvelu (09) 2340 6300 tai toolo.srk@evl.fi

Takkahuoneeseen mahtuu enintään 35 henkilöä. Tällaisessa taapauksessa kerhohuonetta ei voi yhtä aikaisesti käyttää. Takkahuoneen ollessa  Huoneessa on kiinteä valkokangas ja tarvittaessa sinne saa kannettavan tietokoneen sekä videotykin.

Huomioitavaa tilojen käytöstä:

• Suntio on paikalla avaamassa ovet. Suntio ei osallistu tilaisuuden järjestelyihin, eikä emännöi/isännöi tai toimi tarjoilijana. Tilan varaajan on hyvä olla yhteydessä suoraan kyseisestä tilasta vastaavaan suntioon, kun tila on varattu. Suntioiden yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta Yhteystiedot-osiosta.
  • Kaikista tiloista on poistuttava kello 22 mennessä.
  • Tilojen kristilisiä symboleja ei saa peittää.
  • Tanssien järjestäminen tiloissa ei ole mahdollista.
  • Alkoholin tarjoilu on rajoitettu tervetuliaismaljaan. Muu alkoholinkäyttö on kielletty.
  • Tila on luovutettava siinä kunnossa kuin se on annettu varaajan käyttöön.
  • Astiat ja muu esineistö on tiskattava ja laitettava takaisin omille paikoilleen. Liedet, tasot ja altaat on puhdistettava sekä roskat vietävä ulos kierrätykseen.
  • Tilaisuuden järjestäjä on korvausvelvollinen mahdollisesti särkyneestä tai kadonneesta seurakunnan omaisuudesta.
  • Valkoisia pöytäliinoja on mahdollisuus vuokrata. Veloitus liinojen pesusta on 7 €/kpl.
  • Äänitykset tiloissa on hoidettava kirkkojen aukioloaikojen jälkeen.
  • Soittimien käytöstä vastaavat kanttorit, ja niiden siirtämiseen on pyydettävä heiltä lupa.
  • Pianojen viritys hoidetaan tarvittaessa tilaajan kustannuksella.
  • Tila voidaan ottaa kirkkoherran päätöksellä seurakunnan käyttöön kansallisessa erityistilanteessa kuten suuronnettomuudessa tai valtiollisessa tilaisuudessa.

Temppelikatu 16 B, 00100 Helsinki

Raamattua kuunnellen

Tutustutaan viikon raamatunteksteihin

Temppelikatu 16 B, 00100 Helsinki

Kielisoitinryhmät

Kitaransoiton opetusta kello 16–18, ukulelensoiton opetusta kello 18–19 ja soinnutusta jammaillen kello 19–20.