Temppeliaukion kirkon kerhotilat ja takkahuone

Temppelikatu 16 B , 00100 Helsinki

Auki sopimuksen ja toiminnan mukaan.

Sopii kokouskäyttöön.

Takkahuoneeseen mahtuu enintään 25 henkilöä.

Takkahuoneessa on kiinteä valkokangas. Saatavilla on tarvittaessa kannettava tietokone ja videotykki. Takkahuoneen keittiössä on jääkaappi, hella, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astiat ja astianpesukone.

Huomioitavaa tilojen käytöstä

• Suntio on paikalla avaamassa ovet. Suntio ei osallistu tilaisuuden järjestelyihin, eikä emännöi/isännöi tai toimi tarjoilijana. Tilan varaajan on hyvä olla yhteydessä suoraan tilasta vastaavaan suntioon, kun varaus on tehty. Suntioiden yhteystiedot löytyvät verkkosivujemme Yhteystiedot-osiosta.
  • Tilojen kristillisiä symboleja ei saa peittää.
  • Tiloissa ei ole mahdollista järjestää tansseja.
  • Alkoholin tarjoilu on rajoitettu tervetuliaismaljaan. Muu alkoholinkäyttö on kielletty.
  • Tilat on luovutettava siinä kunnossa, jossa ne on annettu varaajan käyttöön.
  • Astiat ja muu esineistö on tiskattava ja laitettava takaisin omille paikoilleen. Liedet, tasot ja altaat on puhdistettava sekä roskat vietävä ulos kierrätykseen.
  • Tilaisuuden järjestäjä on korvausvelvollinen mahdollisesti särkyneestä tai kadonneesta seurakunnan omaisuudesta.
  • Tiloissa on mahdollista tehdä äänityksiä ainoastaan kirkon aukioloaikojen ulkopuolella.
  • Soittimien käytöstä vastaavat kanttorit. Soitinten siirtämiseen on pyydettävä kanttorin lupa. Pianojen viritys tarvittaessa tilaajan kustannuksella.
  • Tilat voidaan ottaa kirkkoherran päätöksellä seurakunnan käyttöön kansallisessa erityistilanteessa kuten suuronnettomuudessa tai valtiollisessa tilaisuudessa.

Vuokrahinnasto ja peruutusehdot sekä tilavaraukset ja tiedustelut

Töölön kirkkoherranviraston asiakaspalvelu