Temppeliaukion kirkon kerhotilat ja takkahuone

Temppelikatu 16 B , 00100 Helsinki

Auki sopimuksen ja toiminnan mukaan.

Temppeliaukion kirkon takkahuone sopii kokouskäyttöön.

Vuokrahinta:

• Kirkollisten toimitusten, kuten kastekahvien, häävastaanottojen ja muistotilaisuuksien, yhteydessä Helsingin seurakuntien jäsenille veloituksetta viisi tuntia, minkä jälkeen 40 euroa/tunti.
  • Kirkkoon kuulumattoman henkilön hautaan siunaamisesta veloitetaan kirkkosalin osalta lisäkuluna 520 euroa. Seurakuntasalin vuokrahintaan muistotilaisuutta varten ei tule lisäkuluja.
  • Arkisin kello 8–16.30 Temppeliaukion kirkon alakerran takkahuone ja kerhohuone molemmat samaan aikaan 160 euroa/neljä tuntia, minkä jälkeen 40 euroa/tunti.
  • Muulloin 200 euroa/neljä tuntia, minkä jälkeen 40 euroa/tunti.

Hinnat sisältävät astioiden ja keittiön käyttömahdollisuuden. Käyttäjä jättää tilat siistiin kuntoon tai tilaa erillisen maksullisen siivouksen.

Aatteellisten yleishyödyllisten yhdistysten, kuten partiolaisten, kaupunginosayhdistysten, AA-ryhmien tai hyväntekeväisyysorganisaatioiden, tilaisuuksien vuokrahinnoittelusta sovitaan erikseen kirkkoherran päätöksellä.

Lisätietoja: Töölön kirkkoherranviraston asiakaspalvelu (09) 2340 6300 tai toolo.srk@evl.fi

Takkahuoneeseen mahtuu enintään 35 henkilöä. Tällaisessa tapauksessa kerhohuonetta ei voi yhtä aikaisesti käyttää takkahuoneen kanssa. Huoneessa on kiinteä valkokangas ja tarvittaessa sinne saa kannettavan tietokoneen sekä videotykin.

Huomioitavaa tilojen käytöstä:

• Suntio on paikalla avaamassa ovet. Suntio ei osallistu tilaisuuden järjestelyihin, eikä emännöi/isännöi tai toimi tarjoilijana. Tilan varaajan on hyvä olla yhteydessä suoraan kyseisestä tilasta vastaavaan suntioon, kun tila on varattu. Suntioiden yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta Yhteystiedot-osiosta.
  • Kaikista tiloista on poistuttava kello 22 mennessä.
  • Tilojen kristillisiä symboleja ei saa peittää.
  • Tanssien järjestäminen tiloissa ei ole mahdollista.
  • Alkoholin tarjoilu on rajoitettu tervetuliaismaljaan. Muu alkoholinkäyttö on kielletty.
  • Tila on luovutettava siinä kunnossa kuin se on annettu varaajan käyttöön.
  • Astiat ja muu esineistö on tiskattava ja laitettava takaisin omille paikoilleen. Liedet, tasot ja altaat on puhdistettava sekä roskat vietävä ulos kierrätykseen.
  • Tilaisuuden järjestäjä on korvausvelvollinen mahdollisesti särkyneestä tai kadonneesta seurakunnan omaisuudesta.
  • Valkoisia pöytäliinoja on mahdollisuus vuokrata. Veloitus liinojen pesusta on 7 €/kpl.
  • Äänitykset tiloissa on hoidettava kirkkojen aukioloaikojen jälkeen.
  • Soittimien käytöstä vastaavat kanttorit, ja niiden siirtämiseen on pyydettävä heiltä lupa.
  • Pianojen viritys hoidetaan tarvittaessa tilaajan kustannuksella.
  • Tila voidaan ottaa kirkkoherran päätöksellä seurakunnan käyttöön kansallisessa erityistilanteessa kuten suuronnettomuudessa tai valtiollisessa tilaisuudessa.