Kuva: Helsingin seurakuntayhtymän kuvapankki / Katri Lehtola

Apua jouluksi

Koronaviruksen leviäminen maailmanlaajuisesti on aiheuttanut monille taloudellisia haasteita. Diakoniatyö haluaa auttaa Töölön seurakunnan alueella asuvia, jotta joulu saapuu jokaiselle.

Voit hakea jouluavustusta ruokaan ja lasten lahjoihin kirjallisella hakemuksella Töölön seurakunnan diakoniatyöltä. Voit täyttää hakulomakkeen sähköisellä lomakkeella verkkosivuillamme tai noutaa paperisen hakulomakkeen seurakuntamme toimipisteiltä. Hakemuksen tulee olla perillä diakoniatyöllä viimeistään perjantaina 30.10.2020. Voit lähettää lomakkeesi sähköpostitse osoitteeseen diakonia.toolo@evl.fi tai postitse osoitteeseen "Diakoniatyö, Töölön seurakunta. Mechelininkatu 32a B, 00260 Helsinki".

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja tiedot kirjataan diakoniatyön asiakastietojärjestelmään. Lahjatoiveet menevät Rakenna joulupuu -keräykseen seurakuntalaisten toteutettaviksi ensimmäisenä adventtina. Toiveet toteutetaan nimettömänä, eikä niistä selviä lahjansaajan henkilöllisyys.