Vapaaehtoistoiminta Töölön seurakunnassa

Vapaaehtoistoiminta on yksi tapa osallistua seurakunnan elämään. Monet Töölön seurakunnan toimintaryhmistä ovat vapaaehtoisten ohjaamia. Vapaaehtoistehtäviä on tarjolla yksittäisistä tapahtumista aina suurempaa sitoutumista vaativiin viikoittaisiin tehtäviin.

Haemme vapaaehtoisia muun muassa ruoanvalmistus- ja tarjoilutehtäviin Meilahden ja Töölön kirkkojen sekä Ruskeasuon seurakuntakeskuksen ruokailutoimintaan. Vapaaehtoisia toivotaan myös juttuseuraksi kotona asuville vanhuksille. Lisäksi seurakuntamme vapaaehtoiset tarvitsevat uusia innokkaita jäseniä ryhmäänsä, joka käy pitämässä hartaushetkiä alueen eri laitoksissa. Kaikki vapaaehtoiset perehdytetään ja tarvittaessa koulutetaan tehtäviin.

Katso kaikki haussa olevat vapaaehtoistehtävämme ja ilmoittaudu vapaaehtoiseksi vapaaehtoistyo.fi-palvelussa

Tutustu Töölön seurakunnan vapaaehtoiset -sivuun Facebookissa

Lisätietoja: