Temppeliaukion kirkon seurakuntasali

Temppelikatu 16 A , 00100 Helsinki

Auki sopimuksen ja toiminnan mukaan.

Temppeliaukion kirkon seurakuntasali valkoisine pöytäliinoineen.

Sopii kastekahvien, muistotilaisuuksien ja pienimuotoisten häävastaanottojen järjestämiseen.

Istumapaikkoja on järjestettävissä 80 henkilölle hyvin tiiviisti ja väljemmin 60 henkilölle. Jos tilaisuus järjestetään pystypöydillä,
saliin mahtuu 100 osallistujaa. Eteisessä on kaksi wc:tä, joista toisessa on lastenhoitopöytä.

Käytössä on äänentoisto, valkokangas, projektori, flyygeli ja kolme syöttötuolia. Pöytiä voi siirtää tilaisuuden vaatimalla tavalla,
mutta ne on palautettava takaisin paikoilleen.

Ruokapöydille on saatavilla valkoiset liinat ja kastetilaisuuksissa myös kukalliset kaitaliinat. Pöytäliinojen vuokraus on hyvä ilmoittaa jo varausta tehtäessä. Vuokrahinta on 7 euroa/kpl. Tarjoilupöydän liinan käyttö on maksutonta. Tarjoilupöydälle on saatavilla kaksi valkoista pöytäliinaa.

Seurakuntasalin yhteydessä olevassa keittiössä on:

• valkoinen Teema-astiasto 100 henkilölle
  • kuohuviinilaseja 40 kpl
  • viinilaseja 50 kpl
  • juomalaseja 80 kpl
  • vesikannuja
  • kahvinkeitin
  • vedenkeitin
  • termoskannut kahville ja teelle
  • tarjoiluastioita, kakkulapioita ja ottimia
  • maljakoita ja kynttilöitä
  • tarjoilupannuja, kattiloita ja paistinpannuja.

Keittöstä löytyvät myös jääkaappi, astianpesukone, mikro, liesi ja uuni.

Vuokrahinta:

• Kirkollisten toimitusten, kuten kastekahvien, häävastaanottojen ja muistotilaisuuksien, yhteydessä Helsingin seurakuntien jäsenille veloituksetta viisi tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.
  • Kirkollisten toimitusten yhteydessä Vantaan, Espoon ja muiden seurakuntien jäsenet, henkilöt, jotka eivät ole ev.lut. seurakuntien jäseniä, sekä Töölön seurakunnan jäsenten yksityiset juhlat, kuten syntymäpäivät, 200 euroa/viisi tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.
  • Kirkkoon kuulumattoman henkilön hautaan siunaamisesta kirkkosalissa veloitetaan kaikissa seurakunnissa kirkkovuokra, joka on arkisin 330 euroa ja viikonloppuisin 520 euroa. Seurakuntasalissa järjestettävästä muistotilaisuudesta ei tule lisäkuluja.
  • Taloyhtiöiden ja muiden alueen toimijoiden pienimuotoiset kokoukset 160 euroa/neljä tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.
  • Konserttivarauksen yhteydessä pukeutumistilana/takahuoneena 160 euroa/neljä tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.
  • Muut tilaisuudet 380 euroa/neljä tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.
  • Tilaisuuksien hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron ja astioiden sekä keittiön käyttömahdollisuuden silloin, kun ne kuuluvat tilan varusteluun. Käyttäjä jättää tilat siistiin kuntoon tai tilaa erillisen maksullisen siivouksen.

Aatteellisten yleishyödyllisten yhdistysten, kuten partiolaisten, kaupunginosayhdistysten, AA-ryhmien tai hyväntekeväisyysorganisaatioiden, tilaisuuksien vuokrahinnoittelusta sovitaan erikseen kirkkoherran päätöksellä.

Peruutusehdot

Tilavaraus on sitova ja mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuuden alkua. Myöhemmin tulleista peruutuksista perimme 50 prosenttia tilavuokran hinnasta. Lääkärintodistuksella tilavarauksen voi perua myöhemminkin.

Muutokset tilojen vuokratiedoissa ovat mahdollisia.

Huomioitavaa tilan käytöstä:

• Suntio on paikalla avaamassa ovet. Suntio ei osallistu tilaisuuden järjestelyihin, eikä emännöi/isännöi tai toimi tarjoilijana. Tilan varaajan on hyvä olla yhteydessä suoraan tilasta vastaavaan suntioon, kun varaus on tehty. Suntioiden yhteystiedot löytyvät verkkosivujemme Yhteystiedot-osiosta.
  • Tilasta on poistuttava kello 22 mennessä.
  • Tilan kristillisiä symboleja ei saa peittää.
  • Tilassa ei ole mahdollista järjestää tansseja.
  • Alkoholin tarjoilu on rajoitettu tervetuliaismaljaan. Muu alkoholinkäyttö on kielletty.
  • Tila on luovutettava siinä kunnossa, jossa se on annettu varaajan käyttöön.
  • Astiat ja muu esineistö on tiskattava ja laitettava takaisin omille paikoilleen. Liedet, tasot ja altaat on puhdistettava sekä roskat vietävä ulos kierrätykseen.
  • Tilaisuuden järjestäjä on korvausvelvollinen mahdollisesti särkyneestä tai kadonneesta seurakunnan omaisuudesta.
  • Tilassa on mahdollista tehdä äänityksiä ainoastaan kirkon aukioloaikojen ulkopuolella.
  • Soittimien käytöstä vastaavat kanttorit. Soitinten siirtämiseen on pyydettävä kanttorin lupa. Flyygelin viritys tarvittaessa tilaajan kustannuksella.
  • Tila voidaan ottaa kirkkoherran päätöksellä seurakunnan käyttöön kansallisessa erityistilanteessa kuten suuronnettomuudessa tai valtiollisessa tilaisuudessa.

Lisätietoja:

Töölön kirkkoherranviraston asiakaspalvelu

Lastenhoitohuone

Temppelikatu 16 A, 00100 Helsinki

Merimieskirkkopiiri

Maanantaisin klo 16.30 parittomina viikkoina Temppeliaukion kirkon seurakuntasalissa.

Temppelikatu 16 A, 00100 Helsinki

Helsingin Raamattukoulun luennot

Luennot ajalla 8.9. - 8.12.2020. Temppeliaukion kirkon seurakuntasalissa tiistaisin klo 13-14