Temppeliaukion kirkon seurakuntasali

Temppelikatu 16 A , 00100 Helsinki

Auki sopimuksen ja toiminnan mukaan.

Temppeliaukion kirkon seurakuntasali valkoisine pöytäliinoineen.

Sopii kastekahvien, muistotilaisuuksien ja pienimuotoisten häävastaanottojen järjestämiseen.

Seurakuntasaliin on saatavilla istumapaikat 80 henkilölle. Saliin mahtuu enintään 100 henkilöä.

Seurakuntasalissa on flyygeli. Ruokapöydille on saatavilla valkoiset liinat ja kastetilaisuuksissa myös kukalliset kaitaliinat. Tarjoilupöydälle on saatavilla kaksi valkoista pöytäliinaa.

Seurakuntasalin yhteydessä olevassa keittiössä on:

• kahviastiasto 80 henkilölle
  • ruokalautaset 80 henkilölle
  • vesikannuja
  • kahvinkeitin
  • termoskannut kahville ja teelle
  • tarjoiluastioita, kakkulapioita ja ottimia
  • maljakoita
  • kattiloita ja paistinpannuja.

Vuokrahinta:

• Kirkollisten toimitusten, kuten kastekahvien, häävastaanottojen ja muistotilaisuuksien, yhteydessä Helsingin seurakuntien jäsenille veloituksetta viisi tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.
  • Kirkkoon kuulumattoman henkilön hautaan siunaamisesta kirkkosalissa veloitetaan lisäkuluna 520 euroa. Seurakuntasalissa järjestettävästä muistotilaisuudesta ei tule lisäkuluja.
  • Arkisin kello 8–16.30 vuokrahinta on 200 euroa/neljä tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti. Vuokrahinta muina aikoina on 380 euroa/neljä tuntia. Lisätunnit 60 euroa/tunti.
  • Seurakuntalaisten yksityiset juhlat tai seurakuntasalin käyttö konsertin yhteydessä pukeutumistilana/takahuoneena 160 euroa/neljä tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.
  • Alueen taloyhtiöiden yhtiökokoukset ja muut alueen toimijoiden pienimuotoiset kokoukset 160 euroa/neljä tuntia, minkä jälkeen 20 euroa/tunti.
  • Hinnat sisältävät astioiden ja keittiön käyttömahdollisuuden. Käyttäjä jättää tilat siistiin kuntoon tai tilaa erillisen maksullisen siivouksen.

Aatteellisten yleishyödyllisten yhdistysten, kuten partiolaisten, kaupunginosayhdistysten, AA-ryhmien tai hyväntekeväisyysorganisaatioiden, tilaisuuksien vuokrahinnoittelusta sovitaan erikseen kirkkoherran päätöksellä.

Huomioitavaa tilan käytöstä:

• Suntio on paikalla avaamassa ovet. Suntio ei osallistu tilaisuuden järjestelyihin, eikä emännöi/isännöi tai toimi tarjoilijana. Tilan varaajan on hyvä olla yhteydessä suoraan tilasta vastaavaan suntioon, kun varaus on tehty. Suntioiden yhteystiedot löytyvät verkkosivujemme Yhteystiedot-osiosta.
  • Tilasta on poistuttava kello 22 mennessä.
  • Tilan kristillisiä symboleja ei saa peittää.
  • Tilassa ei ole mahdollista järjestää tansseja.
  • Alkoholin tarjoilu on rajoitettu tervetuliaismaljaan. Muu alkoholinkäyttö on kielletty.
  • Tila on luovutettava siinä kunnossa, jossa se on annettu varaajan käyttöön.
  • Astiat ja muu esineistö on tiskattava ja laitettava takaisin omille paikoilleen. Liedet, tasot ja altaat on puhdistettava sekä roskat vietävä ulos kierrätykseen.
  • Tilaisuuden järjestäjä on korvausvelvollinen mahdollisesti särkyneestä tai kadonneesta seurakunnan omaisuudesta.
  • Valkoisia pöytäliinoja on mahdollisuus vuokrata. Veloitus liinojen pesusta on 7 euroa/kpl.
  • Tilassa on mahdollista tehdä äänityksiä ainoastaan kirkon aukioloaikojen ulkopuolella.
  • Soittimien käytöstä vastaavat kanttorit. Soitinten siirtämiseen on pyydettävä kanttorin lupa. Flyygelin viritys tarvittaessa tilaajan kustannuksella.
  • Tila voidaan ottaa kirkkoherran päätöksellä seurakunnan käyttöön kansallisessa erityistilanteessa kuten suuronnettomuudessa tai valtiollisessa tilaisuudessa.

Lisätietoja:

Töölön kirkkoherranviraston asiakaspalvelu