Temppeliaukion kirkon turistitoiminta

Turistitoiminnan oppaat toimivat Temppeliaukion kirkolla. Tutustu Temppeliaukion kirkon kotisivuihin temppeliaukionkirkko.fi.
The guide team is located at Temppeliaukio Church. Read more on home page of Temppeliaukio Church temppeliaukionkirkko.fi

Ota yhteyttä

Palvelupäällikkö / Customer Service Manager
(09) 2340 6326
Lutherinkatu 3
00100 Helsinki

Temppeliaukion kirkon turistitoiminta ja konserttivaraukset / Tourism management and concert bookings at Temppeliaukio Church


Sanna Heikkinen

Opas / Guide
(09) 2340 6323
Lutherinkatu 3
00100 Helsinki

Temppeliaukion kirkko

Toimin oppaana Temppeliaukion kirkolla. Työhöni kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät, kuten puhelimeen, sähköpostiin ja Facebook-viesteihin vastaaminen, lipunmyynti sekä matkamuistomyynti. Työssäni on myös paljon kirjallisia tehtäviä, kuten esimerkiksi kävijätilastointia ja käännöstyötä.

Pidän opastuksia suomeksi, englanniksi ja espanjaksi pienemmille ja isommille ryhmille sekä yksittäisille vierailijoille. Vuoden 2019 keväällä pääsin perehdyttämään uusia oppaitamme työhönsä.

Työssäni pääsee käyttämään monipuolista kielitaitoa sekä tekemään vaihtelevia työpäiviä maanantaista sunnuntaihin kirkon vilkkaasta konserttitarjonnasta, toimituksista ja vaihtelevista vierailijamääristä johtuen. Olen saanut kokea Temppiksellä todella kiireiset 10 000 vierailijan päivät sekä hiljaisen korona-ajan arjen.

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen Temppeliaukion kirkkoon yksin tai porukalla!


Niina Kellinsalmi

Verkkoviestintäsihteeri / Web Communication Secretary
(09) 2340 6317
Mechelininkatu 32 a B
00260 Helsinki

some- ja verkkoviestintä, Töölön seurakunta ja Temppeliaukion kirkko. Työvapaalla 7.9.2021 asti.

Olen toimittaja ja viestinnän ammattilainen. Toimin tämän verkkosivuston ja seurakuntamme Facebook-, Instagram-, Twitter-, YouTube- ja LinkedIn-tilien päätoimittajana. Lisäksi vastaan tämän verkkosivuston saavutettavuudesta ihmisille, joilla on toimintarajoitteita. Turistitoiminnassa vastaan Temppeliaukion kirkon Instagram-, Facebook- ja LinkedIn-tilien sisällöntuotannosta ja osallistun temppeliaukionkirkko.fi-sivuston toimittamiseen. Työskentelen Töölön seurakunnan kirkkoherranvirastolla. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri pääaineenani journalistiikka ja viestintä.

Piia Klemi

Turisti- ja kauppakeskuspappi / Tourist and Shopping Mall Priest
(09) 2340 4724
Lutherinkatu 3
00100 Helsinki

Temppeliaukion kirkko, Fokus Mall of Triplassa


Anni Saviniemi

Pääopas / Senior Guide

Työvapaa 30.6.2021 asti.

Sherina Shereen

Opas / Guide
(09) 2340 6329
Lutherinkatu 3
00100 Helsinki

Temppeliaukion kirkko Työvapaalla 31.8.2021 asti.

Heli Suhtala Uvalic

Palvelupäällikkö / Customer Service Manager
(09) 2340 6326
Lutherinkatu 3
00100 Helsinki

Temppeliaukion kirkon turistitoiminta ja konserttivaraukset / Tourism management and concert bookings at Temppeliaukio Church


Anna Tilli

Vs. pääopas / Senior Guide
(09) 2340 6328
Lutherinkatu 3
00100 Helsinki

Temppeliaukion kirkon opastusvaraukset / Booking of guided tours at Temppeliaukio Church. Vs. pääopas 30.6.2021 asti.

Työskentelen Temppeliaukion kirkon vs. pääoppaana. Suunnittelen ja kehitän Temppeliaukion kirkon turistityötä yhteistyössä palvelupäällikön ja muun taitavan tiimimme kanssa. Toimin vakituisista ja osa-aikaisista työntekijöistä koostuvan opasjoukkomme ryhmänvetäjänä.

Vastaan Temppeliaukion kirkon opastustoiminnan koordinoinnista ja sisällöistä. Voit varata meiltä opastuksen suomen, ruotsin ja englannin lisäksi lukuisilla muilla kielillä – kysy mieluusti lisää!

Työhöni sisältyy laajasti myös viestinnällisiä tehtäviä: muun muassa Temppeliaukion kirkon omien kotisivujen temppeliaukionkirkko.fi sisältöjen päivitykseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä minuun.

Lämpimästi tervetuloa Temppeliaukiolle!