Kerhis

Töölön seurakunnan nuortentila

Mechelininkatu 32 a C , 00260 Helsinki

Auki toiminnan ja sopimuksen mukaan.

Kerhis

Kerhis on Töölön seurakunnan nuorten oma kokoontumispaikka. Kerhis on tervehenkinen ja tunnelmallinen matalankynnyksen kohtaamispaikka Taivallahden kasarmeilla.

Kerhiksellä järjestetään viikoittain sekä nuorteniltoja, nuorisokahviloita että muuta nuorille suunnattua ohjelmaa. Persoonallisen viihtyisässä Kerhiksessä on tarjolla ilmaista kahvia, teetä ja hengellistä evästä.

Kerhikselle mahtuu enintään 40 henkilöä.

Kerhiksen keittiöstä löytyvät jääkaappi, hella, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astiat ja astianpesukone.

Vuokrahinnat

Vuokrahinta lasten syntymäpäiväjuhlille viikonloppuisin on 100 euroa/neljä tuntia. Lisätunnit 20 euroa/tunti. Tilaisuuksien hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron ja astioiden sekä keittiön käyttömahdollisuuden silloin, kun ne kuuluvat tilan varusteluun. Käyttäjä jättää tilat siistiin kuntoon tai tilaa erillisen maksullisen siivouksen.

Aatteellisten yleishyödyllisten yhdistysten, kuten partiolaisten, kaupunginosayhdistysten, AA-ryhmien tai hyväntekeväisyysorganisaatioiden, tilaisuuksien vuokrahinnoittelusta sovitaan erikseen kirkkoherran päätöksellä.

Peruutusehdot

Tilavaraus on sitova ja mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuuden alkua. Myöhemmin tulleista peruutuksista perimme 50 prosenttia tilavuokran hinnasta. Lääkärintodistuksella tilavarauksen voi perua myöhemminkin.

Muutokset tilojen vuokratiedoissa ovat mahdollisia.

Lisätietoja:

Töölön seurakunnan kirkkoherranviraston asiakaspalvelu puh. (09) 2340 6300 ja toolo.srk@evl.fi

Mechelininkatu 32 a C, 00260 Helsinki

Safka- ja peli-ilta

Vapaata yhdessäoloa sekä halukkaille ruoan tekemistä Nuorten Keittiö -tiimin kanssa

Mechelininkatu 32 a C, 00260 Helsinki

Nuortenilta

Ilta kohtaamiselle, jakamiselle ja myös isojen kysymysten miettimiseen.