Kerhis

Töölön seurakunnan nuortentila

Mechelininkatu 32 a C , 00260 Helsinki

Auki toiminnan ja sopimuksen mukaan.

Ulkokuva Töölön seurakunnan nuortentila Kerhiksestä.

Kerhis on Töölön seurakunnan nuorten oma kokoontumispaikka. Kerhis on tervehenkinen ja tunnelmallinen matalankynnyksen kohtaamispaikka Taivallahden kasarmeilla.

Kerhiksellä järjestetään viikoittain sekä nuorteniltoja, nuorisokahviloita että muuta nuorille suunnattua ohjelmaa. Persoonallisen viihtyisässä Kerhiksessä on tarjolla ilmaista kahvia, teetä ja hengellistä evästä.

Kerhikselle mahtuu enintään 40 henkilöä.

Kerhiksen keittiöstä löytyvät jääkaappi, hella, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, astiat ja astianpesukone.

Vuokrahinnat

Vuokrahinta lasten syntymäpäiväjuhlille lauantaisin on 100 euroa/neljä tuntia. Tilaisuuksien hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron ja astioiden sekä keittiön käyttömahdollisuuden silloin, kun ne kuuluvat tilan varusteluun. Käyttäjä jättää tilat siistiin kuntoon tai tilaa erillisen maksullisen siivouksen.

Aatteellisten yleishyödyllisten yhdistysten, kuten partiolaisten, kaupunginosayhdistysten, AA-ryhmien tai hyväntekeväisyysorganisaatioiden, tilaisuuksien vuokrahinnoittelusta sovitaan erikseen kirkkoherran päätöksellä.

Peruutusehdot

Tilavaraus on sitova ja mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuuden alkua. Myöhemmin tulleista peruutuksista perimme 50 % tilavuokrasta.

Jos varausta ei peruuteta ollenkaan, veloitamme käyttämättömästä tilasta 100 euroa.

Lääkärintodistuksella tilavarauksen voi perua myöhemminkin.

Muutokset tilojen vuokratiedoissa ovat mahdollisia.

Lisätietoja

Töölön seurakunnan kirkkoherranviraston asiakaspalvelu puh. (09) 2340 6300 ja toolo.srk@evl.fi

Kerhiksen sisäkuva

Esikoisvauvakerho

Vauva tuo tullessaan monia muutoksia, niin suuria kuin pieniäkin. Tule jakamaan kokemuksia ja tapaamaan samassa elämäntilanteessa olevia perheitä esikoisvauvakerhoon. Kerho on maksuton mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Avoin perhekerho

Tule tutustumaan alueen muihin vanhempiin, isovanhempiin ja hoitajiin rennon jutustelun ja kahvittelun merkeissä. Ohjelmassa vapaata leikkiä sekä ohjattu laulu-/loruhetki. Avoin perhekerho on ilmainen, eikä siihen tarvitse ilmoittautua.