Töölön kirkon seurakuntasali

Töölön kirkon seurakuntasali juhlakattauksella.

Topeliuksenkatu 4, 00260 Helsinki

Seurakuntasalin keittiössä on saatavilla astiasto ja tarvikkeet 48 henkilölle. Seurakuntasalissa on projektori, valkokangas ja flyygeli.

Sopii kastekahvien, muistotilaisuuksien ja pienimuotoisten häävastaanottojen järjestämiseen. Töölön kirkon seurakuntasali on remontoitu alkuperäisasuunsa vuonna 2016.

Huomioitavaa tilan käytöstä

• Suntio on paikalla avaamassa ovet. Suntio ei osallistu tilaisuuden järjestelyihin, eikä emännöi/isännöi tai toimi tarjoilijana. Tilan varaajan on hyvä olla yhteydessä suoraan kyseisestä tilasta vastaavaan suntioon, kun tila on varattu. Suntioiden yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta Yhteystiedot-osiosta.
  • Tilojen kristillisiä symboleja ei saa peittää.
  • Tanssien järjestäminen tiloissa ei ole mahdollista.
  • Alkoholin tarjoilu on rajoitettu tervetuliaismaljaan. Muu alkoholinkäyttö on kielletty.
  • Tila on luovutettava siinä kunnossa kuin se on annettu varaajan käyttöön.
  • Astiat ja muu esineistö on tiskattava ja laitettava takaisin omille paikoilleen. Liedet, tasot ja altaat on puhdistettava sekä roskat vietävä ulos kierrätykseen.
  • Tilaisuuden järjestäjä on korvausvelvollinen mahdollisesti särkyneestä tai kadonneesta seurakunnan omaisuudesta.
  • Valkoisia pöytäliinoja on mahdollisuus vuokrata. Veloitus liinojen pesusta on 7 euroa/kpl.
  • Äänitykset tiloissa on hoidettava kirkkojen aukioloaikojen jälkeen.
  • Soittimien käytöstä vastaavat kanttorit, ja niiden siirtämiseen on pyydettävä heiltä lupa.
  • Pianojen viritys hoidetaan tarvittaessa tilaajan kustannuksella.
  • Tila voidaan ottaa kirkkoherran päätöksellä seurakunnan käyttöön kansallisessa erityistilanteessa kuten suuronnettomuudessa tai valtiollisessa tilaisuudessa.

Ajo-ohje: Välskärinkatu 13. Perhejuhlissa on maksuton parkkeerausmahdollisuus Töölön kirkon parkkipaikalle.

Vuokrahinnasto ja peruutusehdot sekä tilavaraukset ja tiedustelut

Töölön seurakunnan kirkkoherranviraston asiakaspalvelu puh. (09) 2340 6300 ja toolo.srk@evl.fi

Auki sopimuksen ja toiminnan mukaan. Soitathan ovikelloa, jos seurakuntasalin ulko-ovi on lukossa.

Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Waste&Feast Café Töölön yhteinen lounas

Tervetuloa yhteiselle Waste&Feast lounaalle Töölön kirkolle tiistaisin ja perjantaisin 12-13. Hyödynnämme ruoanlaitossamme ruokahävikkiä yhteistyössä Stadin safkan kanssa. Aterian hinta on aikuiselta 2€ ja alle 12-vuotiailta lapsilta 1€.

Hopeapiiri

Hopeapiirissä vanhuksille suunnattua ja ohjattua ohjelmaa kahvittelun kera. Hopeapiiriä ohjaa seurakuntamme vapaaehtoinen Tuula Sysimies.

Lähetyspiiri Töölön kirkolla

Lähetyspiiri on viikoittain kokoontuva avoin tilaisuus. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Toivoa naisille / Hanna-rukousryhmä

Hanna-rukousryhmä. Kahvitarjoilu.

Waste&Feast Café Töölö

Kahvila on kohtaamis- ja ajanviettopaikka kaikenikäisille.

Downshiftaajat

Töölön kirkolla, kahvittelua ja rupattelua leppoisasti.