Töölön kirkon seurakuntasali

Topeliuksenkatu 4 , 00260 Helsinki

Auki sopimuksen ja toiminnan mukaan. Soitathan ovikelloa, jos seurakuntasalin ulko-ovi on lukossa.

Töölön kirkon seurakuntasali juhlakattauksella.

Sopii kastekahvien, muistotilaisuuksien ja pienimuotoisten häävastaanottojen järjestämiseen. Töölön kirkon seurakuntasali on remontoitu alkuperäisasuunsa vuonna 2016.

Seurakuntasalin keittiössä on saatavilla astiasto ja tarvikkeet 48 henkilölle. Seurakuntasalissa on projektori, valkokangas ja flyygeli.

Vuokrahinta:

• Kirkollisten toimitusten, kuten kastekahvien, häävastaanottojen ja muistotilaisuuksien, yhteydessä Helsingin seurakuntien jäsenille veloituksetta viisi tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.
  • Kirkollisten toimitusten yhteydessä Vantaan, Espoon ja muiden seurakuntien jäsenet, henkilöt, jotka eivät ole ev.lut. seurakuntien jäseniä, sekä Töölön seurakunnan jäsenten yksityiset juhlat, kuten syntymäpäivät, 200 euroa/viisi tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.
  • Kirkkoon kuulumattoman henkilön hautaan siunaamisesta kirkkosalissa veloitetaan kaikissa seurakunnissa kirkkovuokra, joka on arkisin 330 euroa ja viikonloppuisin 520 euroa. Seurakuntasalissa järjestettävästä muistotilaisuudesta ei tule lisäkuluja.
  • Taloyhtiöiden ja muiden alueen toimijoiden pienimuotoiset kokoukset 160 euroa/neljä tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.
  • Konserttivarauksen yhteydessä pukeutumistilana/takahuoneena 160 euroa/neljä tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.
  • Muut tilaisuudet 380 euroa/neljä tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.
  • Tilaisuuksien hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron ja astioiden sekä keittiön käyttömahdollisuuden silloin, kun ne kuuluvat tilan varusteluun. Käyttäjä jättää tilat siistiin kuntoon tai tilaa erillisen maksullisen siivouksen.

Aatteellisten yleishyödyllisten yhdistysten, kuten partiolaisten, kaupunginosayhdistysten, AA-ryhmien tai hyväntekeväisyysorganisaatioiden, tilaisuuksien vuokrahinnoittelusta sovitaan erikseen kirkkoherran päätöksellä.

Peruutusehdot

Tilavaraus on sitova ja mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuuden alkua. Myöhemmin tulleista peruutuksista perimme 50 prosenttia tilavuokran hinnasta. Lääkärintodistuksella tilavarauksen voi perua myöhemminkin.

Muutokset tilojen vuokratiedoissa ovat mahdollisia.

Huomioitavaa tilan käytöstä:

• Suntio on paikalla avaamassa ovet. Suntio ei osallistu tilaisuuden järjestelyihin, eikä emännöi/isännöi tai toimi tarjoilijana. Tilan varaajan on hyvä olla yhteydessä suoraan kyseisestä tilasta vastaavaan suntioon, kun tila on varattu. Suntioiden yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta Yhteystiedot-osiosta.
  • Kaikista tiloista on poistuttava kello 22 mennessä.
  • Tilojen kristillisiä symboleja ei saa peittää.
  • Tanssien järjestäminen tiloissa ei ole mahdollista.
  • Alkoholin tarjoilu on rajoitettu tervetuliaismaljaan. Muu alkoholinkäyttö on kielletty.
  • Tila on luovutettava siinä kunnossa kuin se on annettu varaajan käyttöön.
  • Astiat ja muu esineistö on tiskattava ja laitettava takaisin omille paikoilleen. Liedet, tasot ja altaat on puhdistettava sekä roskat vietävä ulos kierrätykseen.
  • Tilaisuuden järjestäjä on korvausvelvollinen mahdollisesti särkyneestä tai kadonneesta seurakunnan omaisuudesta.
  • Valkoisia pöytäliinoja on mahdollisuus vuokrata. Veloitus liinojen pesusta on 7 euroa/kpl.
  • Äänitykset tiloissa on hoidettava kirkkojen aukioloaikojen jälkeen.
  • Soittimien käytöstä vastaavat kanttorit, ja niiden siirtämiseen on pyydettävä heiltä lupa.
  • Pianojen viritys hoidetaan tarvittaessa tilaajan kustannuksella.
  • Tila voidaan ottaa kirkkoherran päätöksellä seurakunnan käyttöön kansallisessa erityistilanteessa kuten suuronnettomuudessa tai valtiollisessa tilaisuudessa.

Ajo-ohje: Välskärinkatu 13. Perhejuhlissa on maksuton parkkeerausmahdollisuus Töölön kirkon parkkipaikalle.

Lisätietoja:

Töölön seurakunnan kirkkoherranviraston asiakaspalvelu puh. (09) 2340 6300 ja toolo.srk@evl.fi

Lastenhoitohuone
Wi-Fi

Topeliuksenkatu 4, 00260 Helsinki

Topeliuksenkatu 4, 00260 Helsinki

Lähetyspiiri

Esillä lähetystyö ja kansainvälisen vastuun ajankohtaiset kysymykset.