Temppeliaukion kirkko

Lutherinkatu 3, 00100 Helsinki

Tarkista aukioloajat osoitteesta temppeliaukionkirkko.fi / Check out the opening times temppeliaukionkirkko.fi

Temppeliaukion kirkko

Temppeliaukion kirkossa järjestetään kirkollisia toimituksia, konsertteja ja muita tapahtumia.

Helsingin Etu-Töölössä sijaitsevan Temppeliaukion kirkon ovat suunnitelleet arkkitehtiveljekset Timo ja Tuomo Suomalainen. Temppeliaukion kirkko on vihitty käyttöön 29.9.1969.

Temppeliaukio Church

Welcome to visit Temppeliaukio Church! We warmly welcome you for an actual visit during our opening hours and virtually when ever it's convenient for you. To see more photos of the church, follow us on Instagram.

Temppeliaukio Church is the home of the Lutheran parish Töölön seurakunta, Töölö Parish. We have about 16 500 members in the area.

Our opening hours offer you a possibility to visit the church and enjoy the busy daytime hours with visitors walking around, our many musical events, peaceful time to pray and meditate in the evenings or our main event of the week, the Sunday Service.

Kuva / photo: Juha Martinmaa
Myymälä