Ruskeasuon seurakuntakeskus Rasti

Rasti

Tenholantie 6 , 00280 Helsinki

Auki sopimuksen ja toiminnan mukaan.

Ruskeasuon seurakuntakeskus Rasti

Ruskeasuon seurakuntakeskus Rastissa järjestetään seurakunnan tapahtumia.

Ruokasaliin mahtuu 80 henkilöä ja isoon saliin 120 henkilöä.

Tilassa on kahvi- ja ruoka-astiasto 100 henkilölle, dataprojektori, äänentoistokaappi, valkokangas, fläppitaulu ja flyygeli. Vuokrattavana on 20 kpl valkoisia pöytäliinoja hintaan 7 euroa/kpl.

Keittiö on täysin varusteltu ja salit on muunneltavissa liuku- ja paljeovilla.

Vuokrahinnasto

Ruskeasuon seurakuntakeskuksen iso sali ja ruokasali:

• Kirkollisten toimitusten, kuten kastekahvien, häävastaanottojen ja muistotilaisuuksien, yhteydessä Helsingin seurakuntien jäsenille veloituksetta viisi tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.
  • Kirkollisten toimitusten yhteydessä Vantaan, Espoon ja muiden seurakuntien jäsenet, henkilöt, jotka eivät ole ev.lut. seurakuntien jäseniä, sekä Töölön seurakunnan jäsenten yksityiset juhlat, kuten syntymäpäivät, 200 euroa/viisi tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.
  • Kirkkoon kuulumattoman henkilön hautaan siunaamisesta kirkkosalissa veloitetaan kaikissa seurakunnissa kirkkovuokra, joka on arkisin 330 euroa ja viikonloppuisin 520 euroa. Seurakuntasalissa järjestettävästä muistotilaisuudesta ei tule lisäkuluja.
  • Taloyhtiöiden ja muiden alueen toimijoiden pienimuotoiset kokoukset 160 euroa/neljä tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.
  • Muut tilaisuudet 240 euroa/neljä tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.

Iso sali erillisenä varauksena:

• 200 euroa/neljä tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.

Ruokasali erillisenä varauksena:

• 160 euroa/neljä tuntia. Lisätunnit 40 euroa/tunti.

Tilaisuuksien hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron ja astioiden sekä keittiön käyttömahdollisuuden silloin, kun ne kuuluvat tilan varusteluun. Käyttäjä jättää tilat siistiin kuntoon tai tilaa erillisen maksullisen siivouksen.

Aatteellisten yleishyödyllisten yhdistysten, kuten partiolaisten, kaupunginosayhdistysten, AA-ryhmien tai hyväntekeväisyysorganisaatioiden, tilaisuuksien vuokrahinnoittelusta sovitaan erikseen kirkkoherran päätöksellä.

Peruutusehdot

Tilavaraus on sitova ja mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuuden alkua. Myöhemmin tulleista peruutuksista perimme 50 prosenttia tilavuokran hinnasta. Lääkärintodistuksella tilavarauksen voi perua myöhemminkin.

Muutokset tilojen vuokratiedoissa ovat mahdollisia.

Lisätietoja:

Töölön seurakunnan kirkkoherranviraston asiakaspalvelu puh. (09) 2340 6300 ja toolo.srk@evl.fi

Lastenhoitohuone
Wi-Fi

Tenholantie 6, 00280 Helsinki

Avoin perhekerho Rastilla

Kaikille avoin perhekerho.

Tenholantie 6, 00280 Helsinki

Peruttu: Rastin lounas, ensimmäinen kattaus

Yhteisöllinen ja edullinen lounas Ruskeasuolla.