Vapaaehtoistoiminta

Lauri Anttila

Jalavatie 6 B

Meilahden kirkko

Olen vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, jonka työnä on huolehtia ja mahdollistaa seurakuntalaisten ja alueella asuvien ihmisten seurakunnan toimintaan mukaan pääseminen toiminnan ja tekemisen kautta.  Töölön seurakunnassa on noin 50 eri vapaaehtoistehtävää, joten kaikille kiinnostuneille löytyy kyllä jokin tekemisen paikka. Minuun voi olla yhteydessä kaikissa vapaaehtoistoimintaan liittyvissä asioissa.

Minuun voi törmätä Meilahden -ja Tuomaan kirkoilla, Ruskeasuon seurakuntakeskus Rastissa ja kauppakeskus Triplan monitoimitila Fokuksessa, joissa pääsääntöisesti työskentelen vapaaehtoisten parissa. Kollegani vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Katri Kulmalan vastuulla on vapaaehtoistoiminta Töölön ja Temppeliaukion kirkoilla.

Vapaa-ajalla käyn torjumassa kiekkoja Helsingin jäähallissa ja talvella käyn avantouimassa Munkassa. Luonnossa liikkuminen on myös tärkeää minulle.

Katri Kulmala

Mechelininkatu 32 a B

Toimin vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina Töölön seurakunnassa. Vastuualueeni ovat diakonian vapaaehtoistoiminta, Temppeliaukion ja Töölön kirkkojen vapaaehtoistoiminta sekä verkko-vapaaehtoistoiminta.

Minut tapaa milloin missäkin toimipaikoissamme. Henkilökohtaiset tapaamiset vapaaehtoisten kanssa järjestyy sopimuksen mukaan. Vapaaehtoistoiminnan kehittämisen lisäksi vanhustyö on lähellä sydäntäni, olenhan koulutukseltani geronomi. Toimin vanhustyön ja vapaaehtoistoiminnan verkostoissa.

Vapaa-aikana kuuluu pääosin Satakunnassa, lasten ja lastenlasten luona. Lapsuudesta asti elämääni on kuulunut hevosharrastus ja nautin luonnossa liikkumisesta.

Ota rohkeasti yhteyttä vapaaehtoistoimintaan liittyvissä asioissa!

Mari Munne-Kärkelä

virkavapaa