Kuva: Helsingin seurakuntayhtymän kuvapankki / Elina Manninen (Keksi)

Lapset ja lapsiperheet Töölön seurakunnassa

"Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta."
(Mark. 10: 14)

Järjestämme alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen monipuolista toimintaa, jota ohjaavat seurakuntamme lastenohjaajat ja muut työntekijät. Tarjoamme muun muassa:

  • vauva- ja perhekerhoja
  • Nallet-päiväkerhon leikki-ikäisille lapsille
  • leirejä ja koko perheen tapahtumia
  • perhemessuja ja lasten omia kirkkohetkiä
  • muskareita ja viulu- ja pianomuskareita
  • kohtaamispaikkoja vanhemmille kuten ryhmätoimintaa yksinhuoltajille.

Ilmoitamme lasten ja lapsiperheiden tapahtumat verkkosivujemme Tapahtumat-osiossa ja seurakuntamme jäsentalouksiin kausittain postitettavissa paperisissa toimintaesitteissä, joita on saatavilla myös seurakuntamme toimipisteillä. Toimipisteillämme on saatavilla myös seurakuntamme lapsi- ja perhetyön omia kausitoimintaesitteitä.


Lasten ja perheiden uutiskirje

Tahdotko saada ajankohtaiset tiedot lasten ja perheiden toiminnasta sähköpostiisi? Töölön seurakunnan lasten ja perheiden postituslistan kautta saat tiedon lähitulevaisuuden toiminnasta helposti sähköpostiisi ja pysyt ajantasalla siitä, mitä on luvassa. Viestejä tulee n. 1-2 kuukauden välein. Lisää itsesi uutiskirjeen tilaajaksi tämän linkin kautta: https://kirkkohelsingissa.mailpv.net/Linkki avautuu uudessa välilehdessä 
Valitse listasta "Töölön seurakunta lapset ja perheet" ja kirjoita sähköpostisi sille varattuun kohtaan ja lopuksi paina "Tilaa". 

Seurakunnan vuokrattavat tilat lastenjuhliin

Seurakuntamme tiloista Ruskeasuon seurakuntakeskus Rasti ja nuortentila Kerhis ovat vuokrattavissa lasten syntymäpäiväkutsuja tai muita lastenjuhlia varten. Lue lisää tilavuokrista Kirkot ja tilat -osiosta.

Ota yhteyttä

lastenohjaaja
(09) 2340 6381
Topeliuksenkatu 4
00260 Helsinki
lastenohjaaja
(09) 2340 6382
Topeliuksenkatu 4
00260 Helsinki
seurakuntapastori
(09) 2340 4725
Pasilan Asema-aukio 1 A
00520 Helsinki

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan! 
 

seurakuntapastori
(09) 2340 4727
Topeliuksenkatu 4
00260 Helsinki

Olen 34-vuotias lapsi- ja perhetyön pappi. Vastaan Töölön kirkon messu- ja musiikkielämästä, mutta työskentelen laajasti koko seurakuntamme alueella. Messujen ja toimitusten lisäksi voit bongata minut esimerkiksi perhe- ja puuhamessuissa, koulujen ja päiväkotien kirkoissa, Meilahden esikoisvauvakerhossa tai vaikka perheleirillä. 
Luonteeltani olen iloinen ja sosiaalinen. Tasa-arvo, ihmisoikeudet ja lasten oikeudet ovat minulle tärkeitä arvoja. Palvelenkin kaikkia pareja ja kaikenlaisia perheitä tasa-arvoisesti. Pappisvihkimykseni sain tammikuussa 2018, sitä ennen toimin toisessa ammatissani opettajana. Vapaa-aikani vietän 4-vuotiaan lapseni kanssa, lenkillä tai musiikin parissa.
Tule rohkeasti juttelemaan!

seurakuntapastori
(09) 2340 6355
Mechelininkatu 32 a B
00260 Helsinki
lastenohjaaja
(09) 2340 4753
Jalavatie 6 B
00270 Helsinki
varhaisiän musiikinopettaja
(09) 2340 6341
Helsinki
iltapäiväkerhon ohjaaja
(09) 2340 6387
Topeliuksenkatu 4
00260 Helsinki
iltapäiväkerhon ohjaaja
(09) 2340 6386
Topeliuksenkatu 4
00260 Helsinki