Helluntaina 2019 hypittiin helteisessä pomppulinnassa seurakuntamme Töölö laulaa ja leikkii – Gospelia kaikille -perhetapahtumassa Telia 5G Areenalla. Kuva: Töölön seurakunnan kuvapankki / Tuomo Björksten

Kouluikäisten tapahtumat ja messut

Lue tarkemmat tapahtumatiedot verkkosivujemme Tapahtumat-osiosta.

Kynttilänpäivän perhemessu Temppeliaukion kirkossa sunnuntaina 6.2. kello 10

Perhemessussa on otettu huomioon perheen pienimmätkin ja päivän teemaan tutustutaan sävelin, sanoin ja visualisoiden. Messun jälkeen on tarjolla brunssi seurakuntasalissa.

Pääsiäisen puuhapäivä Töölön kirkolla keskiviikkona 6.4. kello 17-20

Tule askartelemaan virpomisoksa ja pääsiäiskoristeita, kuule pääsiäisen kertomus ja nauti iltapala yhdessä koko perheen voimin. Ehtoollishetki järjestetään kirkkosalissa kello 18.

Perheiden puuhapäivä Fokuksessa lauantaina 9.4. kello 10-14

Pääsiäisaskartelua ja muuta kivaa puuhaa koko perheelle.

Palmusunnuntain puuhamessu Meilahden kirkolla sunnuntaina 10.4. kello 12

Perhemessussa on otettu huomioon perheen pienimmätkin ja päivän teemaan tutustutaan sävelin, sanoin ja visualisoiden. Messun jälkeen on tarjolla välipalaa ja puuhapäivä, jossa on monipuolista tekemistä koko perheelle.

Vapputapahtuma Meilahden kirkolla lauantaina 30.4.2022 kello 12-15

Tervetuloa mukaan hauskaan vappuaaton tapahtumaan Meilahden kirkolle! Luvassa on monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille.

Puuhamessu Meilahden kirkolla sunnuntaina 15.5. kello 12

Puuhamessussa on otettu huomioon perheen pienimmätkin ja päivän teemaan tutustutaan sävelin, sanoin ja visualisoiden. Messun jälkeen on  kirkkokahvit.

10-synttärit Linnanmäellä lauantaina 21.5.2022

2012 syntyneet kutsutaan perheineen juhlimaan 10-vuotissynttäreitä Linnanmäelle. Pääsylippuna toimii 10 euroa maksavat rannekkeet. Kutsu tapahtumaan ja tiedot rannekkeiden ostamiseen ja tapahtumaan liittyen lähetetään koteihin kaikille seurakunnan 10-vuotta vuonna 2022 täyttäville.