Kuva: Helsingin seurakuntayhtymän kuvapankki / Elina Manninen (Keksi)

Kouluikäiset Töölön seurakunnassa

Järjestämme kouluikäisille lapsille koulupäivien jälkeen turvallista ja hauskaa toimintaa, jota ohjaavat seurakuntamme lastenohjaajat, varhaisnuorisotyön- ja nuorisotyönohjaajat sekä koulutetut vapaaehtoiset nuoret.

Seurakuntamme järjestää kouluikäisille muun muassa

• iltapäiväkerhotoimintaa yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa
  • kokki- ja kädentaitokerhoja
  • leirejä ja tapahtumia yhteistyössä kantakaupungin muiden seurakuntien kanssa
  • viulu- ja pianomuskareita

Helsingin seurakunnat kutsuvat muun muassa kaikki kymmenen vuotta täyttävät koululaiset vuosittain Kymppisynttärit-tapahtumaan Linnanmäelle.

Ilmoitamme kouluikäisille suunnatun toimintamme verkkosivujemme Tapahtumat-osiossa ja seurakuntamme jäsentalouksiin kausittain postitettavissa paperisissa toimintaesitteissä, joita on saatavilla myös seurakuntamme toimipisteillä. Toimipisteillämme on saatavilla myös seurakuntamme lapsi- ja perhetyön omia kausitoimintaesitteitä.

Töölön kirkon kesäkerho 1.-3.-luokkalaisille järjestetään kesäkuussa 2022. Katso tarkemmat tiedot tästä linkistä.

Seurakunnan vuokrattavat tilat lastenjuhliin

Seurakuntamme tiloista Ruskeasuon seurakuntakeskus Rasti ja nuortentila Kerhis ovat vuokrattavissa lasten syntymäpäiväkutsuja tai lastenjuhlia varten. Lue lisää tilavuokrista Kirkot ja tilat -osiosta.

varhaisnuorisotyönohjaaja
Lapsi- ja perhetyön pappi
Jalavatie 6 B

Olen 33-vuotias lapsi- ja perhetyön pappi ja lapsi-ja perhetyön ryhmänvetäjä. Messujen ja toimitusten lisäksi voit bongata minut esimerkiksi perhe- ja puuhamessuissa, koulujen ja päiväkotien kirkoissa, Meilahden vauvakerhossa tai vaikka varkkaleirillä.
Luonteeltani olen iloinen ja sosiaalinen. Tasa-arvo, ihmisoikeudet ja lasten oikeudet ovat minulle tärkeitä. Pappisvihkimykseni sain tammikuussa 2018, sitä ennen toimin toisessa ammatissani opettajana. Vapaa-aikani vietän 3-vuotiaan lapseni kanssa, lenkillä tai musiikin parissa.
Tule rohkeasti juttelemaan!

Mechelininkatu 32 a B