Tuomaankirkon seurakuntasali

Pihlajatie 16 , 00270 Helsinki

Auki sopimuksen ja toiminnan mukaan.

Tuomaankirkon seurakuntasali

Tuomaankirkon seurakuntasali sopii kastejuhlien ja kokousten järjestämiseen. Seurakuntasalissa on piano, kiinteä fläppitaulu ja tarvittaessa videotykki.

Seurakuntasalissa on tilaa 48 istumapaikalle. Käytettävissä on piano, kiinteä fläppitaulu ja videotykki. Valkokankaan saa saliin tarvittaessa.

Tuomaankirkon seurakuntasalin yhteydessä olevassa pienessä keittiössä on

• kaksi kahvinkeitintä pannujauhatuskahville
  • vedenkeitin
  • liesi ja uuni
  • astianpesukone
  • jääkaappi Tuomaankirkon kirkkokahvilan puolella.

Vuokrahinnat

Tuomaankirkon seurakuntasali ja kirkkokahvio yhdessä

• Kirkollisten toimitusten, kuten kastekahvien ja häävastaanottojen yhteydessä Helsingin seurakuntien jäsenille veloituksetta neljä tuntia. Muistotilaisuuksien yhteydessä tilan käyttöaika on viisi tuntia.
  • Kirkollisten toimitusten yhteydessä Vantaan, Espoon ja muiden seurakuntien jäsenet, henkilöt, jotka eivät ole ev.lut. seurakuntien jäseniä, sekä Töölön seurakunnan jäsenten yksityiset juhlat, kuten syntymäpäivät, 200 euroa/neljä tuntia.
  • Kirkkoon kuulumattoman henkilön hautaan siunaamisesta kirkkosalissa veloitetaan kaikissa seurakunnissa kirkkovuokra, joka on arkisin 330 euroa ja viikonloppuisin 520 euroa. Seurakuntasalissa järjestettävästä muistotilaisuudesta ei tule lisäkuluja.
  • Taloyhtiöiden ja muiden alueen toimijoiden pienimuotoiset kokoukset 160 euroa/enintään neljä tuntia.
  • Konserttivarauksen yhteydessä pukeutumistilana/takahuoneena 160 euroa/neljä tuntia.
  • Muut tilaisuudet 280 euroa/neljä tuntia.

Tuomaankirkon seurakuntasali erikseen

• 160 euroa/neljä tuntia.

Tilaisuuksien hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron ja astioiden sekä keittiön käyttömahdollisuuden silloin, kun ne kuuluvat tilan varusteluun. Käyttäjä jättää tilat siistiin kuntoon tai tilaa erillisen maksullisen siivouksen.

Aatteellisten yleishyödyllisten yhdistysten, kuten partiolaisten, kaupunginosayhdistysten, AA-ryhmien tai hyväntekeväisyysorganisaatioiden, tilaisuuksien vuokrahinnoittelusta sovitaan erikseen kirkkoherran päätöksellä.

Peruutusehdot

Tilavaraus on sitova ja mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuuden alkua. Myöhemmin tulleista peruutuksista perimme 50 % tilavuokrasta.

Jos varausta ei peruuteta ollenkaan, veloitamme käyttämättömästä tilasta 100 euroa.

Lääkärintodistuksella tilavarauksen voi perua myöhemminkin.

Muutokset tilojen vuokratiedoissa ovat mahdollisia.

Huomioitavaa tilan käytöstä

• Suntio on paikalla avaamassa ovet. Suntio ei osallistu tilaisuuden järjestelyihin, eikä emännöi/isännöi tai toimi tarjoilijana. Tilan varaajan on hyvä olla yhteydessä suoraan kyseisestä tilasta vastaavaan suntioon, kun tila on varattu. Suntioiden yhteystiedot löytyvät verkkosivuilta Yhteystiedot-osiosta.
  • Tilojen kristillisiä symboleja ei saa peittää.
  • Tanssien järjestäminen tiloissa ei ole mahdollista.
  • Alkoholin tarjoilu on rajoitettu tervetuliaismaljaan. Muu alkoholinkäyttö on kielletty.
  • Tila on luovutettava siinä kunnossa kuin se on annettu varaajan käyttöön.
  • Astiat ja muu esineistö on tiskattava ja laitettava takaisin omille paikoilleen. Liedet, tasot ja altaat on puhdistettava sekä roskat vietävä ulos kierrätykseen.
  • Tilaisuuden järjestäjä on korvausvelvollinen mahdollisesti särkyneestä tai kadonneesta seurakunnan omaisuudesta.
  • Valkoisia pöytäliinoja on mahdollisuus vuokrata. Veloitus liinojen pesusta on 7 €/kpl.
  • Äänitykset tiloissa on hoidettava kirkkojen aukioloaikojen jälkeen.
  • Soittimien käytöstä vastaavat kanttorit, ja niiden siirtämiseen on pyydettävä heiltä lupa.
  • Pianojen viritys hoidetaan tarvittaessa tilaajan kustannuksella.
  • Tila voidaan ottaa kirkkoherran päätöksellä seurakunnan käyttöön kansallisessa erityistilanteessa kuten suuronnettomuudessa tai valtiollisessa tilaisuudessa.

Lisätietoja

Töölön seurakunnan kirkkoherranviraston asiakaspalvelu puh. (09) 2340 6300 ja toolo.srk@evl.fi

Lähellä sijaitsevia tiloja ja kohteita

Tuomaankirkko

Tuomaankirkon kirkkokahvio

Esikoisvauvakerho

Vauva tuo tullessaan monia muutoksia, niin suuria, kuin pieniäkin. Tule jakamaan kokemuksia ja tapaamaan samassa elämäntilanteessa olevia perheitä esikoisvauvakerhoon. Kerho on ilmainen, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen.