Kuva: Helsingin seurakuntayhtymän kuvapankki / Elina Manninen (Keksi)

Perheleirit Töölön seurakunnassa

Perheleireissä on huomioitu erityisesti perheen pienimmät, mutta kaikenikäiset leiriläiset ja kaikenlaiset perheet ovat leireille tervetulleita.

Järjestämme vuosittain kahdesta kolmeen perheleiriä yhdessä muiden Helsingin kantakaupungin seurakuntien kanssa. Perheleireille ovat tervetulleita niin ydin-, uusio-, sateenkaari- kuin yksinhuoltajaperheet ja esimerkiksi isovanhemmat lastenlastensa kanssa.

Leirit järjestetään pääsääntöisesti Helsingin seurakuntayhtymän leirikeskuksissa, jotka sijaitsevat pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Leireille voi saapua joko yhteisellä bussikuljetuksella tai omalla autolla.

Perheleireillä järjestetään toimintaa sekä sisällä että ulkona. Ohjelmaan voi osallistua oman halunsa mukaan. Perheleirit antavat mahdollisuuden virkistäytyä ja tutustua toisiin lapsiperheisiin luonnonkauniiden leirikeskusten ympäristöissä.

Tarkemmat tiedot perheleireistä löytyvät verkkosivujemme Tapahtumat-osiosta lähempänä leirien ajankohtaa. Perheleireille ilmoittaudutaan Helsingin seurakuntien sähköisessä asiointipalvelussa.

Seuraavaa perheleiriä vietämme vuoden 2023 alussa, 17.-19.2.2023.
Tervetuloa mukaan silloin! Lisätietoja luvassa lähempänä leirin ajankohtaa.

Leiritiedot tulevat löytymään ilmoittautumisen alettua myös verkkosivujemme Tapahtumat-osiosta.

Lisätiedot:

Markus Lehtimäki, kasvatuksen pappi, p. 050 359 3559, markus.lehtimaki@evl.fi