Kuva: Helsingin seurakuntayhtymän kuvapankki / Elina Manninen (Keksi)

Perheleirit Töölön seurakunnassa

Perheleireissä on huomioitu erityisesti perheen pienimmät, mutta kaikenikäiset ja kaikenlaist perheet ovat leireille tervetulleita.

Järjestämme vuosittain kahdesta kolmeen perheleiriä yhdessä muiden Helsingin kantakaupungin seurakuntien kanssa. Perheleireille ovat tervetulleita niin ydin-, uusio-, sateenkaari- kuin yksinhuoltajaperheet ja esimerkiksi isovanhemmat lastenlastensa kanssa.

Leirit järjestetään pääsääntöisesti Helsingin seurakuntayhtymän leirikeskuksissa, jotka sijaitsevat pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Leireille voi saapua joko yhteisellä bussikuljetuksella tai omalla autolla.

Perheleireillä järjestetään toimintaa sekä sisällä että ulkona. Ohjelmaan voi osallistua oman halunsa mukaan. Perheleirit antavat mahdollisuuden virkistäytyä ja tutustua toisiin lapsiperheisiin luonnonkauniiden leirikeskusten ympäristöissä.

Tarkemmat tiedot perheleireistä löytyvät verkkosivujemme Tapahtumat-osiosta lähempänä leirien ajankohtaa. Perheleireille ilmoittaudutaan Helsingin seurakuntien sähköisessä asiointipalvelussa.

ELOKUUN PERHELEIRI pe-su 12.-14.8.2022 Korpirauhan leirikeskuksessa Siuntiossa

Leiri on suunnattu kaikenlaisille perheille kaikenikäisten lasten kanssa. Leirille ovat tervetulleita myös isovanhemmat ja kummmit tai lapsi voi osallistua leirille heidän kanssaan.

Jokaiselle perheelle on oma huone, isommille tarvittaessa 2 huonetta.

Leirillä puuhataan monipuolisesti sekä sisällä että ulkona, leirinuotiota ja saunomista unohtamatta!

Leirikuljetus hoituu näppärästi tilausajobussilla, toki omallakin autolla saa tulla. Tiedot päivittyvät tälle sivulle, kun suunnitelmat etenevät.

Hinta: 50 €/aikuinen, 30 €/5-17 -vuotias ja 5 €/1-4 -vuotias

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta!

Leiritiedot tulevat löytymään ilmoittautumisen alettua myös verkkosivujemme Tapahtumat-osiosta.

Lisätiedot:

Markus Lehtimäki, kasvatuksen pappi, p. 050 359 3559, markus.lehtimaki@evl.fi