Duo Eve & Ossi esiintyi Valon ja ilon messussa Meilahden kirkon yhteydessä sijaitsevassa Tuomaankirkossa vuonna 2017. Kuva: Töölön seurakunnan kuvapankki / Arto Vuori

Erikoismessut Töölön seurakunnassa

Järjestämme perinteisten sunnuntaimessujemme lisäksi kuukausittain useita erilaisia erikoismessuja Pop-messusta Rukousmessuun ja Valon ja ilon messuun.

Tarkista tarkemmat tapahtumatiedot verkkosivujemme Tapahtumat-osiosta.

Pop-messu

Jo vuodesta 2005 asti järjestetty Pop-messu toteutetaan joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina Töölön kirkossa. Bändivetoisessa ja kaikenikäisille sopivassa Pop-messussa vierailee kuukausittain uusi artistivieras ja messupalvelijoita. Kuluneiden vuosien aikana Pop-messuissa ovat esiintyneet muun muassa Edu Kettunen, Jarkko Martikainen, Janna Hurmerinta, Kaija Kärkinen, Reeta Vestman, Kärtsy Hatakka ja Marjo Leinonen

Lisätietoja

Tuomas Meurman, seurakuntapastori
puh. (09) 2340 6352
tuomas.meurman@evl.fi

Mikko Saari, nuorisotyönohjaaja
puh. (09) 2340 6362
mikko.saari@evl.fi

Rukousmessu

Rukousmessu on kuukausittain Töölön kirkossa yhteistyössä seurakuntamme vapaaehtoisten kanssa järjestettävä messu. Rukousmessussa voit jättää esirukouspyynnön, puolestasi rukoillaan ja voit saada öljyllä voitelun. Ylistys- ja rukouslauluja säestää housebändi. Rukousmessu järjestetään pääasiassa kuukauden kolmantena sunnuntaina. Haluaisitko Sinä mukaan toteuttamaan Rukousmessuja? Ota yhteyttä!

Lisätietoja

Tuomas Meurman, seurakuntapastori
puh. (09) 2340 6352
tuomas.meurman@evl.fi

Valon ja ilon messu

Ihmisläheinen Valon ja ilon messu järjestetään kuukausittain Meilahden kirkossa yhteistyössä seurakuntamme vapaaehtoisten kanssa. Valon ja ilon messussa vierailee joka kuukausi musiikkivieras, joka esiintyy yhdessä lauluryhmän ja housebändin kanssa. Valon ja ilon messut järjestetään pääasiassa kuukauden viimeisenä torstaina. Haluaisitko Sinä mukaan toteuttamaan Valon ja ilon messuja? Ota yhteyttä!

Lisätietoja

Hannu Hietalahti, seurakuntapastori
puh. (09) 2340 6354, 050 387 7148
hannu.hietalahti@evl.fi