Kuva: Helsingin seurakuntayhtymän kuvapankki / Elina Manninen (Keksi)

Kouluikäisten kerhot Töölön seurakunnassa

Haluaisitko kokata, askarrella tai opetella uusia kieliä? Tule mukaan mieleiseesi kerhoon! Kouluikäisten kerhot kokoontuvat viikoittain lukukauden ajan kerrallaan. Kerhoja ohjaavat seurakuntamme työntekijöiden kouluttamat nuoret kerhonohjaajat.

Kerhoihin ilmoittaudutaan Helsingin seurakuntien sähköisessä asiointipalvelussa lukuun ottamatta avoimia kerhoja. Ilmoittautumisajan umpeuduttua vapaita paikkoja voi tiedustella varhaisnuorisotyönohjaajiltamme.

Kerhot kevätkaudella 2021

Kouluikäisten kerhot kokoontuvat kevätkaudella 2021 11.1.–7.5. lukuun ottamatta talvilomaviikkoa 8, pitkäperjantaita 2.4. ja toista pääsiäispäivää 5.4. Kevään kerhoihin ilmoittaudutaan 14.12.2020–31.1.2021 Helsingin seurakuntien sähköisessä asiointipalvelussa. Samalla lomakkeella pystyt ilmoittautumaan moneen kerhoon. Huomaathan, että ilmoittautuessasi sinun tulee muistaa kerhon nimi, ajankohta ja sijainti.

Avoimet kerhot

Avoimet kerhot eivät edellytä ennakkoilmoittautumista. Tule mukaan yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa milloin tahansa lukukauden aikana. Lue tarkemmat tiedot avoimista kerhoista verkkosivujemme Tapahtumat-osiosta ja tiloista Kirkot ja tilat -osiosta.

• JunnuKerhis ti klo 14–16, Kerhis
  • JunnuFokus ke klo 14–16, Fokus
  • Puuhakerho to klo 16–17, Fokus.

Kokki-, välipala- ja leivontakerhot

Kerhoissa kokataan, leivotaan ja harjoitellaan keittiötaitoja. Kerhon jälkeen tuotokset joko syödään yhdessä tai viedään kotiin. Kerhomkasu 5 euroa laskutetaan sähköisesti huhtikuussa.

• Leivontakerho ma klo 16–18, Meilahden kirkko
  • Kokkikerho ma 16.30–18.30, Ruskeasuon seurakuntakeskus Rasti
  • 1.–4.-luokkalaisten kokkikerho ma klo 17–18.30, Töölön kirkko
  • Vegaaninen välipalakerho ti klo 16.30–17.30, Länsi-Pasilan seurakuntakoti
  • Kokkikerho ti klo 17–18.30, Kerhis
  • Kokkikerho ke klo 14.30–16.30, Töölön kirkko
  • Kokkikerho ke klo 16.30–18.30, Meilahden kirkko (täynnä)
  • Kokkikerho ke klo 17–18.30, Töölön kirkko
  • Kokkikerho to klo 16.15–18.15, Meilahden kirkko.

Taidekerhot

Taidekerhoissa saa käyttää luovuutta ja kokeilla eri taiteen tekniikoita. Kerhossa piirretään, maalataan ja askarrellaan vuoden kierron mukaan. Myös lasten omat ideat ja mielenkiinnon kohteet otetaan huomioon. Kerho on ilmainen ja siellä tarjotaan pieni välipala.

• Taidekerho ti klo 16–17, Meilahden kirkko (täynnä)
  • Taidekerho ti klo 16–17, Temppeliaukion kirkko.

Kieli- ja kulttuurikerhot

Haluaisitko oppia hieman espanjaa tai vaikkapa kiinaa? Tule oppimaan kielen perusteita ja sanastoa sekä maan kulttuuria. Lasten omat ideat ja mielenkiinnon kohteet otetaan huomioon.

• 1.–3. luokkalaisten ryhmä ma klo 15.30–16.30, Temppeliaukion kirkko
  • 4.–6. luokkalaisten ryhmä ma klo 16.30–17.30, Temppeliaukion kirkko.

Muut kerhot

• Liikuntakerho ti klo 17–18, Meilahden kirkon liikuntasali. Liikuntakerhossa tehdään kaikkea, missä keho pääsee liikkeelle pitkän koulupäivän jälkeen: leikitään, pelataan ja nautitaan yhdessä tekemisestä. Lasten omat ideat ja mielenkiinnon kohteet otetaan huomioon.
  • Leffakerho to klo 15.30–17.30, Kerhis. Leffakerhossa katsotaan lasten valitsemia elokuvia, minkä jälkeen järjestetään leffaraati.

Kesäkerhot 2021

Meilahden kirkon kesäkerhot

Meilahden kirkon kesäkerhot on tarkoitettu 1.–4.-luokkalaisille. Aamuisin kokoonnutaan Meilahden kirkon iltapäiväkerhon tiloihin. Kesäkerhon hinta on 100 euroa ja sisaruksilta 70 euroa. Hinta sisältää matkat, ruoat, vakuutuksen ja materiaalit. Lapsi voi halutessaan osallistua molemmille kerhoviikoille.

Töölön kirkon kesäkerhot

Töölön kirkon kesäkerhot on tarkoitettu 1.–4.-luokkalaisille. Aamuisin kokoonnutaan Töölön kirkon lastentilaan. Kesäkerhon hinta on 100 euroa ja sisaruksilta 70 euroa. Hinta sisältää matkat, ruoat, vakuutuksen ja materiaalit. Kerhoviikon aikana tehdään retkiä eri kohteisiin, jotka ovat osittain erilaiset eri kerhoviikoilla. Lapsi voi halutessaan osallistua molemmille kerhoviikoille.

Lisätietoja:

Karoliina Aalto, nuorisotyönohjaaja