Kuva: Helsingin seurakuntayhtymän kuvapankki / Elina Manninen (Keksi)

Kouluikäisten kerhot ja kurssit

Haluaisitko kokata, askarrella tai harrastaa liikuntaa? Tule mukaan mieleiseesi toimintaan! Kouluikäisten kerhot ja kurssit kokoontuvat viikoittain. Kerhoja ja kursseja ohjaavat seurakunnan työntekijät tai työntekijöiden kouluttamat nuoret kerhonohjaajat.

Toimintaan ilmoittaudutaan Helsingin seurakuntien sähköisessä asiointipalvelussa. Samalla lomakkeella pystyt ilmoittautumaan moneen eri toimintaan. Huomaathan, että ilmoittautuessasi sinun pitää muistaa toiminnan nimi, ajankohta ja sijainti, johon ilmoittautumista olet tekemässä. Joitakin kursseja on samalla nimellä eri sijainnissa samanaikaisesti, joten varmistathan, että ilmoittaudut oikealle kurssille. Voit tiedustella vapaita paikkoja kesken kauden varhaisnuorisotyönohjaajiltamme Porkkanalta ja Tildalta.

Kouluikäisten toiminta pyörii syksyllä 5.9. alkaen. Toimintaa ei ole syyslomaviikolla 42. Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhatkin kerholaiset!

Ilmoittaudu mukaan syksyn toimintaan 15.8. alkaen!

Taidekurssit

1.–4.-luokkalaisille suunnattuja taidekursseja ohjaavat Töölön kirkon lastenohjaajat Pirjo Salmela ja Hanna Ristola. Kurssimaksu 20 euroa sisältää materiaalit ja pienen välipalan.

Värien loisto

Torstaisin 15.9.-6.10. klo 17–19, Töölön kirkon lastentilassa. Kurssilla inspiroidutaan värien loistosta ja luodaan taidetta erilaisia menetelmiä ja tekniikoita hyödyntäen. Ilmoittaudu mukaan 5.-11.9. tämän linkin kautta!

Kohti juhlaa

Torstaisin 10.11.-1.12. klo 17–19, Töölön kirkon lastentilassa. Kurssilla valmistaudumme talven suurimpaan juhlaan taiteilemalla teeman äärellä erilaisin menetelmin. Ilmoittaudu mukaan 31.10.-6.11. tämän linkin kautta!

Taidekerho

Taidekerho pyörii syksyllä ajalla 6.9.-22.11. Taidekerhoissa saa käyttää luovuutta ja kokeilla eri taiteen tekniikoita. Kerhossa piirretään, maalataan ja askarrellaan vuoden kierron mukaan. Myös lasten omat ideat ja mielenkiinnon kohteet otetaan huomioon. Kerho on ilmainen.

Keittiökurssit

Keittiökursseilla kokkaillaan ja leivotaan sekä suolaista että makeaa kurssin teeman mukaisesti. Keittiökursseja ohjaavat koulutetut kerhonohjaajat, taustalla toimivat varhaisnuorisotyönohjaaja Anu "Porkkana" Aalto ja Tilda Kumpukallio. Keittiökurssi maksaa 10 euroa. Mahdollisuuksien mukaan kerhosta saa maistiaisia myös mukaan kotiin.

Maanantai

Keittiökurssit Töölön kirkolla maanantaisin klo 16.30–18.30

Keittiökurssit Meilahden kirkolla maanantaisin klo 16.30–18.30

Keittiökurssit Ruskeasuon Rastilla maanantaisin klo 16.30–18.30