Kuva: Helsingin seurakuntayhtymän kuvapankki / Elina Manninen (Keksi)

Kouluikäisten kerhot ja kurssit

Haluaisitko kokata, askarrella tai harrastaa liikuntaa? Tule mukaan mieleiseesi toimintaan! Kouluikäisten kerhot ja kurssit kokoontuvat viikoittain. Kerhoja ja kursseja ohjaavat seurakunnan työntekijät tai työntekijöiden kouluttamat nuoret kerhonohjaajat.

Toimintaan ilmoittaudutaan Helsingin seurakuntien sähköisessä asiointipalvelussa, lukuun ottamatta avoimia kerhoja. Samalla lomakkeella pystyt ilmoittautumaan moneen eri toimintaan. Huomaathan, että ilmoittautuessasi sinun pitää muistaa toiminnan nimi, ajankohta ja sijainti, johon ilmoittautumista olet tekemässä. Joitakin kursseja on samalla nimellä eri sijainnissa samanaikaisesti, joten varmistathan, että ilmoittaudut oikealle kurssille. Ilmoittautumisajan umpeuduttua voit tiedustela vapaita paikkoja varhaisnuorisotyönohjaajiltamme.

Kouluikäisten toiminta pyörii 11.1. alkaen. Toimintaa ei ole hiihtolomaviikolla 8. Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhatkin kerholaiset!

Katso lisätietoa kouluikäisten kesäkerhoista tästä linkistä.

JunnuFokus

JunnuFokus pyörii keväällä ajalla 11.1.-3.5. JunnuFokus on avoin kerho eikä sinne tarvitse etukäteen ilmoittautua. Tule mukaan yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa milloin tahansa lukukauden aikana. Lue tarkemmat tiedot avoimista kerhoista verkkosivujemme Tapahtumat-osiosta ja tiloista Kirkot ja tilat -osiosta.

• JunnuFokus tiistaisin klo 14–16, Fokus. Lautapelejä, askartelua ja yhdessäoloa. Ei ilmoittautumista.

Taidekerho

Taidekerho pyörii keväällä ajalla 18.1.-26.4. Taidekerhoissa saa käyttää luovuutta ja kokeilla eri taiteen tekniikoita. Kerhossa piirretään, maalataan ja askarrellaan vuoden kierron mukaan. Myös lasten omat ideat ja mielenkiinnon kohteet otetaan huomioon. Kerho on ilmainen ja siellä tarjotaan pieni välipala.

Taidekurssit

1.–4.-luokkalaisille suunnattuja taidekursseja ohjaavat lastenohjaajat Pirjo Salmela ja Hanna Ristola. Kurssimaksu 20 euroa sisältää materiaalit ja pienen välipalan.

Mielikuvituksen matkassa

Torstaisin 27.1.-17.2. klo 17–19, Töölön kirkon lastentilassa. Kurssilla päästämme mielikuvituksen valloilleen ja sukellamme taiteen maailmaan erilaisia menetelmiä hyödyntäen. Kurssi on täynnä.

Luomisen taikaa

Torstaisin 17.3.-7.4. klo 17–19, Töölön kirkon lastentilassa. Kurssilla luodaan omat ideat näkyviksi erilaisia menetelmiä hyödyntäen. Ilmoittaudu 2.-13.3. tämän linkin kautta.

Leivonta- ja kokkikurssit

Leivonta- ja kokkikursseja ohjaavat koulutetut kerhonohjaajat, taustalla toimivat varhaisnuorisotyönohjaaja Anu "Porkkis" Aalto ja Tilda Kumpukallio.

Leivontakurssi maksaa 10 euroa. Maksu sisältää materiaalin. Leivonnaiset otetaan mukaan perheen kanssa nautittavaksi.

Kokkikurssi maksaa 5 euroa. Kurssimaksu sisältää materiaalin. Ruoka syödään yhdessä kurssilaisten kanssa kerhon päätteeksi. Mahdollisuuksien mukaan saa maistiaisia kotiin.

Maanantai

Leivontakurssit Töölön kirkolla maanantaisin klo 17–19

Leivontakurssit Meilahden kirkolla maanantaisin klo 16.30–18.30

Leivontakurssit Ruskeasuon Rastilla maanantaisin klo 16.30–18.30