Töölön seurakunnan työntekijät

Seurakunnassamme työskentelee yli seitsemänkymmentä eri alojen ammattilaista. Seurakuntaneuvostossamme toimii kuusitoista luottamushenkilöä. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä!

Lisäksi seurakunnassamme työskentelee useita kymmeniä tuntityöntekijöitä. Seurakunnan vapaaehtoistehtävissä toimii lähes viisisataa henkilöä.

Kuva: Juha Laitalainen

Palvelemme puhelimitse ma, ti, to ja pe kello 10–15 ja ke kello 13–17 numerossa 09 2340 6300 ja sähköpostitse osoitteessa toolo.srk@evl.fi.
Kirkkoherranvirasto, Mechelininkatu 32 a B, on avoinna asiointia varten tiistaisin kello 10-15.
Meilahden kirkon seurakuntatoimisto , Jalavatie 6 B, on avoinna asiointia varten maanantaisin kello 10–15. Toimisto on  kesä-elokuussa suljettu.

Palaute

Palautteesi on meillä tärkeä. Kehitämme sivustoamme ja toimintaamme palautteen perusteella. Jos toivot vastausta, jätäthän yhteystietosi.

vt. kirkkoherra
Jalavatie 6 B

Jukka Kivinen

suntio

Temppeliaukion kirkko

Suntiona saan palvella monissa eri tehtävissä esimerkiksi jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja erilaisissa kirkkokonserteissa sekä Temppeliaukion että Töölön kirkossa. Erityisen mieluisia minulle ovat erilaiset musiikkiprojektit, joita olen saanut olla mukana toteuttamassa. Tällöin minut saattaa löytää vaikkapa miksauspöydän takaa tai bändistä soittamasta. Suntion toimen ohella olen valmistunut teologian maisteriksi kesällä 2020.

Jukka Kivinen