Töölön seurakunnan työntekijät

Seurakunnassamme työskentelee yli viisikymmentä eri alojen ammattilaista. Seurakuntaneuvostossamme toimii kuusitoista luottamushenkilöä. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä!

Lisäksi seurakunnassamme työskentelee useita kymmeniä tuntityöntekijöitä. Seurakunnan vapaaehtoistehtävissä toimii lähes viisisataa henkilöä.

Palvelemme puhelimitse maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin kello 10–15 numerossa 09 2340 6300 ja sähköpostitse osoitteessa toolo.srk@evl.fi.

Kirkkoherranvirasto, Jalavatie 6b, on avoinna asiointia varten maanantaisin ja tiistaisin kello 10–15

  • Kesäaikaan, 24.6.-31.8., puhelinpalvelu on avoinna maanantaisin ja tiistaisin klo 10-15 ja virasto avoinna asiointia varten tiistaisin klo 10-15.

Varaukset kirkollisia toimituksia varten tehdään kirkkoherranvirastoon. Muunlaisten tilavarausten tiedustelut (mm. syntymäpäiviä, rippijuhlia, kokouksia tms. varten) tehdään sähköpostitse osoitteella tilavaraukset.toolosrk@evl.fi.

Palaute

Palautteesi on meillä tärkeä. Kehitämme sivustoamme ja toimintaamme palautteen perusteella. Jos toivot vastausta, jätäthän yhteystietosi.

Toni Västervik

pääsuntio

(09) 2340 6339

Lutherinkatu 3
00100 Helsinki

Temppeliaukion kirkko

Seurakunnan suojelujohtaja

  • Vastaa paikallisesti siitä, että toiminta toimipisteissä toteutetaan turvallisuusohjeita noudattaen, ja että tekniset edellytykset turvalliselle toiminnalle ovat kunnossa.

Häirintäyhdyshenkilö

  • Häirintäyhdyshenkilöön voit olla yhteydessä, jos tunnet tulleesi häirityksi tai epäasiallisesti kohdelluksi. Voit olla yhteydessä myös huomatessasi toisen henkilön joutuvan epäasiallisen käytöksen kohteeksi.

Suntioiden tiimivastaava

  • Toimii suntioiden lähiesihenkilönä.

Kiinteistöistä vastaava

  • Vastaa tilojen teknisistä kysymyksistä sekä yhteistyöstä sopimuskumppaneiden suuntaan. 

Toni Västervik

« Takaisin