Töölön seurakunnan työntekijät

Seurakunnassamme työskentelee yli seitsemänkymmentä eri alojen ammattilaista. Seurakuntaneuvostossamme toimii kuusitoista luottamushenkilöä. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä!

Lisäksi seurakunnassamme työskentelee useita kymmeniä tuntityöntekijöitä. Seurakunnan vapaaehtoistehtävissä toimii lähes viisisataa henkilöä.

Kuva: Juha Laitalainen

Palvelemme puhelimitse ma, ti, to ja pe kello 10–15 ja ke kello 13–17 numerossa 09 2340 6300 ja sähköpostitse osoitteessa toolo.srk@evl.fi.
Kirkkoherranvirasto, Mechelininkatu 32 a B, on avoinna asiointia varten tiistaisin kello 10-15.
Meilahden kirkon seurakuntatoimisto , Jalavatie 6 B, on avoinna asiointia varten maanantaisin kello 10–15. Toimisto on  kesä-elokuussa suljettu.

Palaute

Palautteesi on meillä tärkeä. Kehitämme sivustoamme ja toimintaamme palautteen perusteella. Jos toivot vastausta, jätäthän yhteystietosi.

vt. kirkkoherra
Jalavatie 6 B

Emilia Kuusisto

Lapsi- ja perhetyön pappi

Jalavatie 6 B

Meilahden kirkon alue, lapsi- ja perhetyön pappi. Lapsi- ja perhetyön ryhmänvetäjä.

Olen 33-vuotias lapsi- ja perhetyön pappi ja lapsi-ja perhetyön ryhmänvetäjä. Messujen ja toimitusten lisäksi voit bongata minut esimerkiksi perhe- ja puuhamessuissa, koulujen ja päiväkotien kirkoissa, Meilahden vauvakerhossa tai vaikka varkkaleirillä.
Luonteeltani olen iloinen ja sosiaalinen. Tasa-arvo, ihmisoikeudet ja lasten oikeudet ovat minulle tärkeitä. Pappisvihkimykseni sain tammikuussa 2018, sitä ennen toimin toisessa ammatissani opettajana. Vapaa-aikani vietän 3-vuotiaan lapseni kanssa, lenkillä tai musiikin parissa.
Tule rohkeasti juttelemaan!

Emilia Kuusisto