Töölön seurakunnan työntekijät

Seurakunnassamme työskentelee yli seitsemänkymmentä eri alojen ammattilaista. Seurakuntaneuvostossamme toimii kuusitoista luottamushenkilöä. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä!

Lisäksi seurakunnassamme työskentelee useita kymmeniä tuntityöntekijöitä. Seurakunnan vapaaehtoistehtävissä toimii lähes viisisataa henkilöä.

Kuva: Juha Laitalainen

Palvelemme puhelimitse ma, ti, to ja pe kello 10–15 ja ke kello 13–17 numerossa 09 2340 6300 ja sähköpostitse osoitteessa toolo.srk@evl.fi.
Kirkkoherranvirasto, Mechelininkatu 32 a B, on avoinna asiointia varten tiistaisin kello 10-15.
Meilahden kirkon seurakuntatoimisto , Jalavatie 6 B, on avoinna asiointia varten maanantaisin kello 10–15. Toimisto on  kesä-elokuussa suljettu.

Palaute

Palautteesi on meillä tärkeä. Kehitämme sivustoamme ja toimintaamme palautteen perusteella. Jos toivot vastausta, jätäthän yhteystietosi.

vt. kirkkoherra
Jalavatie 6 B

Anna Tilli

pääopas / Head Guide

Lutherinkatu 3

Temppeliaukion kirkon opastusten koordinointi / Booking of guided tours at Temppeliaukio Church

Työskentelen Temppeliaukion kirkon pääoppaana. Suunnittelen ja kehitän Temppeliaukion kirkon turistityötä yhteistyössä palvelupäällikön ja muun taitavan tiimimme kanssa. Toimin vakituisista ja osa-aikaisista työntekijöistä koostuvan opasjoukkomme ryhmänvetäjänä.

Vastaan Temppeliaukion kirkon opastustoiminnan koordinoinnista ja sisällöistä. Voit varata meiltä opastuksen suomen, ruotsin ja englannin lisäksi lukuisilla muilla kielillä – kysy mieluusti lisää!

Työhöni sisältyy laajasti myös viestinnällisiä tehtäviä: muun muassa Temppeliaukion kirkon omien kotisivujen temppeliaukionkirkko.fi sisältöjen päivitykseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä minuun.

Lämpimästi tervetuloa Temppeliaukiolle!

Anna Tilli