Uutislistaukseen

Temppeliaukion kirkon urkupillit, lasista kattoikkunastoa ja kallioseinää. Kuva: Töölön seurakunnan kuvapankki / Juha Martinmaa

Töölön seurakunnan Kauneimmat Joululaulut -tilaisuus saavutti ennätyssuosion Helsingissä

15.1.2021 11.22

Temppeliaukion kirkossa kuvattu Kauneimmat Joululaulut -tilaisuus saavutti joulunaikana yli 36 000 katselua.

Töölön seurakunnan Kauneimmat Joululaulut -tallenne saavutti videojakopalvelu YouTubessa loppiaiseen mennessä yli 36 000 katselua. Tilaisuus oli paitsi katsotuin Helsingin seurakuntien joulunajan tilaisuus myös Helsingin seurakuntien katsotuin Kauneimmat Joululaulut -tilaisuus.

Tilaisuudessa kuultiin perinteisiä joululauluja sopraano Mari Palon, baritoni Arttu Katajan, baritoni Jorma Hynnisen ja sopraano Marjukka Tepposen esittämänä ja Tapio Tiitun säestämänä. Tilaisuuden juonsi, ohjasi ja tuotti seurakunnan johtava kanttori Leena Tiitu.

Tallenne kuvattiin Temppeliaukion kirkossa joulukuussa ilman yleisöä koronavirusrajoitusten vuoksi. Tallennuksesta ja editoinnista vastasi Helsingin seurakuntayhtymän verkkopappi Markus Kartano. Suomen Lähetysseuran ja seurakuntien järjestämissä Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksissa lauletaan vuosittain perinteisiä joululauluja ympäri Suomen.

Kauneimmat Joululaulut Temppeliaukion kirkossa on katseltavissa Töölön seurakunnan YouTube-kanavalla tammikuun loppuun asti.

Uutiseen lisätty 18.1.2021 baritoni Jorma Hynninen.