Uutislistaukseen

Pilates ja Mindful Stretching

Vahvistu ja palaudu sunnuntai-iltaisin Fokuksessa!  Kevään Pilates ja Mindful Stretching -kurssit pidetään 17.3.-12.5. Sunnuntai 31.3. on pääsiäispäivä, ja kurssit ovat silloin tauolla. 

 

Kuva: Virkisteri

Pilates sunnuntaisin klo 17.30-18.15

Lempeä mutta tehokas kehonhuoltotunti, joka sopii rauhallisen temponsa vuoksi lähes kaikille. Liikkeet vahvistavat erityisesti keskivartaloa ja ryhtiä sekä lisäävät liikkuvuutta. Kurssille ovat tervetulleita sekä aloittelijat että kokeneemmat harjoittelijat, sillä liikkeistä tarjotaan eritasoisia versioita. Käytössämme on matot ja pienet pilatespallot. 
Ilmoittautuminen kurssille 4.3. alkaen tästä linkistä.


Mindful Stretching sunnuntaisin klo 18.15-19

Onko keho tai mieli jumissa? Haluatko ehkäistä uupumusta? Tai kenties olet aktiiviliikkuja ja haluat varmistaa palautuvasi riittävästi? Tietoinen venyttely yhdistää rauhallisen venyttelyn ja mindfulness-meditaation. Jos paikallaan istuen tehty meditaatio tuntuu vaikealta ja kehosi kaipaa lisää liikkuvuutta, tämä tunti on sinulle!
Ilmoittautuminen kurssille 4.3. alkaen tästä linkistä.


Nämä kaksi harjoitusta peräkkäin muodostavat ihanteellisen yhdistelmän, joka sekä vahvistaa että palauttaa kehoa, mieltä ja hermostoa. Opettajana on sertifioitu Mindfulness- ja PilatesHealth -opettaja Kati Boijer-Spoof Heikinheimo Virkisteriltä. 

Lisätiedot

kati@virkisteri.fi tai virva.krans@evl.fi 
 
Voit osallistua molempiin ryhmiin tai vain toiseen. Kurssimaksu 69 euroa/kurssi, molemmat yhteensä 99 euroa. 


Fokus, Pasilan Triplan 5. kerros

2024-03-01 10:00:00.0