Kirkkoherranvaalin vaalipaneeli

22.9.2022 15.13

Vaalipaneeli järjestetään keskiviikkona 28.9. klo 18 Temppeliaukion kirkon kirkkosalissa, Lutherinkatu 3.

Haastateltavina ja kohdattavana ovat hakijat Mari-Anna Auvinen ja Hilkka Niemistö.

Helsingin tuomiokapitulin asettama vaalin valmistelija, Tikkurilan seurakunnan kirkkoherra Janne Silvast sekä Töölön seurakunnan vt. kirkkoherra Henrik Wikström ovat läsnä paneelissa. Tilaisuuden juontaa Töölön seurakunnan seurakuntaneuvoston puheenjohtaja Tapani Tulkki.

Mitä haluaisit tietää tai kysyä hakijoilta?

Voit lähettää kysymysehdotuksesi sunnuntaihin 25.9. mennessä sähköpostitse osoitteella toolo.srk@evl.fi. Pane viestin otsikkoon "Vaalipaneeli 28.9."

Tule kuulemaan hakijoiden ajatuksia tärkeistä ja ajankohtaisista seurakuntaa koskevista asioista!

Tilaisuus striimataan ja se on katseltavissa kahden viikon ajan YouTube-kanavallamme.

Syksyinen ilmakuva Temppeliaukion kirkosta. Kuva Juha Martinmaa.