Uutislistaukseen

kirkkoherra Hannu Ronimus jää eläkkeelle 1.6.2022

Seurakuntamme kirkkoherra Hannu Ronimus jää eläkkeelle 1.6.2022. Hän toimi 16 vuoden ajan kirkkoherrana, ensin Meilahden seurakunnassa ja vuodesta 2019 Töölön seurakunnassa, jonka muodostivat yhdistyneet Meilahden ja Töölön seurakunnat.

Kirkkoherramme pappisura oli monipuolinen. Hän ehti toimia nuorisopappina, seurakuntapappina, tehdä ja kehittää ulkosuomalaistyötä sekä toimia myös muissa kirkon tehtävissä. Hannun aktiivinen ote johtamisjärjestelmien kehittämiseen johti moniammatillisten tiimien ja vapaaehtoistoiminnan tärkeyden tunnistamiseen ja tunnustamiseen. Hannun ollessa Töölön seurakunnan kirkkoherrana toiminta laajeni kauppakeskus Triplaan, minne avattiin seurakunnan toimitila Fokus. 

Hannu Ronimuksen lähtöjuhlaa vietettiin 22.5. Temppeliaukion kirkon messun yhteydessä. 

Kirkkosalin messutunnelmaa.

 

Kirkkoherran lähtösaarna.

Hannu Ronimus messun jälkeen kirkkokahvilla puolisonsa kanssa.


Työyhteisö kiittää Hannua menneistä vuosista ja toivottaa siunausta eläkepäiviin. Eläkkeelle jäämisestään ilmoittaessaan Hannu viittasi elämänohjeenaan Toiseen kirjeeseen Timoteukselle, luku 1, jae 7: "Eihän Jumala ole antanut meille pelkuruuden henkeä, vaan voiman, rakkauden ja terveen harkinnan hengen".  
 

2022-06-01 09:00:00.0