Kirkkoherra Hilkka Niemistön virkaanasettamismessu Temppeliaukion kirkossa klo 10

su 19.3. klo 10.00 – 11.30
Kuvassa Temppeliaukion kirkon alttari, jossa palaa kaksi kynttilää.

Temppeliaukion kirkko

4. paastonajan sunnuntai (Laetare). Elämän leipä.

Liturgia: Hilkka Niemistö, saarna ja virkaan asettaminen: piispa Teemu Laajasalo, avustava pappi: Otto Alanen, kanttori: Tuomas Karjalainen, urkuri: Henri Hersta.

Messussa mukana piispa Teemu Laajasalo ja Helsingin hiippakunnan tuomiokapituli. Liturgina Hilkka Niemistö, piispa Teemu Laajasalo saarnaa.

Musiikissa mukana Töölön seurakunnan muskarilaiset Jenni Paason johdolla, sekä Gospel Helsinki ja Gospel Helsinki Band johtajanaan Nina Pakkanen, Tuomas Karjalainen, laulu ja Henri Hersta, urut.

Kolehti: Ukrainan hätäapuun vaikeimmassa asemassa oleville. Helsingin Diakonissalaitoksen Säätiön kautta.

Messun jälkeen kirkkokahvit seurakuntasalissa. Kirkkokahvilla esiintyy teatterineuvos Ritva Oksanen.

Temppeliaukion kirkon messuun voi osallistua lisäksi suorana lähetyksenä Töölön seurakunnan YouTube-kanavalla sunnuntaisin kello 10. Katsoaksesi lähetystä koko näytöllä klikkaa valitsemasi messulähetyksen alalaidassa olevaa ruutu-symbolia (koko näyttö) tai paina näppäimistöltäsi f-näppäintä lähetyksen ollessa käynnissä. Mobiiliselaimella kosketa videon otsaketekstiä, niin selaimesi avaa lähetyksen ja saat avattua lähetyksen koko näytölle. 

Kuva: Juha Martinmaa

  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä
  • Musiikki Musiikki

Töölön seurakunnan YouTube-kanava. Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

hallintokappalainen
(09) 2340 6351
Lutherinkatu 3
00100 Helsinki

Temppeliaukion kirkko Hallintopastori, seurakuntaneuvoston sihteeri

Olen 45-vuotias pappi. Temppeliaukion kirkossa olen palvellut vuodesta 2008. Työssäni olen vuosien varrella ollut mukana monella työalalla kasvatustyöstä julistustyön johtoon. Nykyisin toimin seurakunnan hallintopastorina. Keskeisintä työssäni on aina ollut seurakuntaelämän ydin: Jumalanpalveluselämä ja toimitukset. Erityisesti niiden kautta kohtaamme seurakunnan koko kirjon vauvasta vaariin. Minut voi työssäni parhaiten tavoittaa juuri Temppeliaukion kirkosta tai myös seurakuntamme muiden kirkkojen palveluksista.

Harrastuksiini kuuluvat klassinen laulu, käsityöt, luonto ja liikunta eri muodoissaan. Perheeseeni kuuluu puolison lisäksi kolme poikaa. Vapaa-ajalla minut saattaa bongata kalastamasta poikieni kanssa Helsingin rannoilla tai tarkkailemasta lintuja jollain Helsingin ja Espoon parhailla lintupaikoilla.