Two Moons

pe 30.9. klo 15.00 – 16.00

Temppeliaukion kirkko

Sid Hille ja Mikko Pettinen (trumpetti) esittävät kokeellista musiikkia. Sid Hille and Mikko Pettinen (trumpet) play experimental music.

Sid Hille ja Mikko Pettinen (trumpetti) esittävät kokeellista musiikkia. Kirkon aulassa on myynnissä Hillen levytuotantoa, mm. Temppeliaukiolla nauhoitetut CD:t.

Sid Hille and Mikko Pettinen (trumpet) play experimental music. Hille's recordings are for sale in the church´s souvenir shop, including live recordings on location at Temppeliaukio.

Liput: vierailumaksulla 5 €
Tickets: for the entrance fee 5 €

• Musiikki Musiikki

pääopas / Head Guide
Lutherinkatu 3

Temppeliaukion kirkon opastusten koordinointi / Booking of guided tours at Temppeliaukio Church

Työskentelen Temppeliaukion kirkon pääoppaana. Suunnittelen ja kehitän Temppeliaukion kirkon turistityötä yhteistyössä palvelupäällikön ja muun taitavan tiimimme kanssa. Toimin vakituisista ja osa-aikaisista työntekijöistä koostuvan opasjoukkomme ryhmänvetäjänä.

Vastaan Temppeliaukion kirkon opastustoiminnan koordinoinnista ja sisällöistä. Voit varata meiltä opastuksen suomen, ruotsin ja englannin lisäksi lukuisilla muilla kielillä – kysy mieluusti lisää!

Työhöni sisältyy laajasti myös viestinnällisiä tehtäviä: muun muassa Temppeliaukion kirkon omien kotisivujen temppeliaukionkirkko.fi sisältöjen päivitykseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä minuun.

Lämpimästi tervetuloa Temppeliaukiolle!