POP-messu feat. Jari Levy -lähetys Töölön kirkosta

su 6.12. kello 17.00 - su 6.12. kello 18.00
Mustavalkoinen kasvokuva Jari Levystä.
Töölön kirkko

Itsenäisyyspäivän Pop-messu vietetään kokoontumisrajoitusten vuoksi Facebook-livelähetyksenä.

Pappi: Tinja Lammila

Juontaja: Mikko Saari

Musiikki: Make Perttilä

Artistivieras: Jari Levy

Taipuu mutta ei taitu - Itsenäisyyspäivän Pop-messu vietetään pienimuotoisesti mutta suurisieluisesti artistivieras Jari Levyn, pastori Tinja Lammilan ja messuisäntä Mikko Saaren seurassa. Mukaan pääset omalla laitteellasi Facebook-tapahtuman livelähetyksen kautta (linkki alla).

Lauluntekijä ja gospelmuusikko Jari Levy on soittanut koskettimia ja laulanut gospelyhtye Exitissä jo vuodesta 2001. Lisäksi Levy on vaikuttanut muun muassa Heureka ja Levy & Grammari -yhtyeissä. Itsenäisyyspäivän artistivierailu on Levyn ensimmäinen vierailu Pop-messussa.

Tervetuloa!

Kuva: Tommi Levy

Liity tästä linkistä livelähetykseen Facebook-tapahtumassa

Mechelininkatu 32 a B

Töölön kirkon alue, nuoriso- ja rippikoulutyön pappi

Mechelininkatu 32 a C

Monitoimikeskus Fokus Triplassa, verkostoyhteistyö, Pop-messu, aikuisten nuortenillat.

Syntyperäinen töölöläinen tekemässä monitahoista työtä. Pidän olennaisena elementtinä kohtaamista ja niin fyysistä kuin henkistä turvallisuutta. Parikymmentä vuotta nuorisotilojemme Kerhiksen kokoavaa nuorisotyötä on osaltaan valmentanut itseäni nykyiseen työnkuvaan, jossa kohtaan eri-ikäisiä ihmisiä monitoimitila Fokuksessa. Pidän tärkeänä, että nuorille on siellä oma iltansa perjantaisin. Lisäksi vastaan osaltani kuukausittaisista Pop-messuista sekä useita vuosia pidetyistä Aikuisten nuortenilloista joka toinen viikko.

Vapaa-aikani käytän kulttuurinautintojen, pitkien kävelyjen sekä näennäisluovan verbaliikan parissa. Minut saattaa löytää soittamasta vinyylilevyjä DJ-keikoilta. Musiikki-aiheisia kirjoituksiani voi nähdä kristillishenkisten medioiden sähköisiltä tai paperisilta sivuilta.

Rohkaisen ottamaan yhteyttä jos kysyttävää, vastattavaa tai kommentoitavaa!