Meilahden kirkon alttari.
Meilahden kirkko

13. sunnuntai helluntaista. Jeesus, parantajamme. Emilia Kuusisto (l), Hannu Hietalahti (s), Loviisa Tuomisto (k)

Messuun Meilahden kirkkoon mahtuu istumaan 1,5–2 metrin turvavälein noin 150 henkilöä. Istumapaikat on merkitty kirkon penkeille. Samaan talouteen kuuluvat henkilöt voivat istua keskenään ilman turvavälejä.

Ehtoollinen jaetaan turvavälein käsihygieniaa noudattaen. Messun jälkeen ei tarjoilla kirkkokahveja.

Riskiryhmien huomioimiseksi Temppeliaukion kirkon messu on katseltavissa suorana lähetyksenä Töölön seurakunnan YouTube-kanavalla sunnuntaina kello 10.

Katsoaksesi lähetystä koko näytöllä klikkaa valitsemasi messulähetyksen alalaidassa olevaa ruutu-symbolia (koko näyttö) tai paina näppäimistöltäsi f-näppäintä lähetyksen ollessa käynnissä. Mobiiliselaimella kosketa videon otsaketekstiä, niin selaimesi avaa lähetyksen ja saat avattua lähetyksen siellä koko näytölle.

Kuva: Juha Martinmaa

Töölön seurakunnan YouTube-kanava