Temppeliaukion kirkon alttari.
Temppeliaukion kirkko

12. sunnuntai helluntaista. Itsensä tutkiminen. Liturgia Santeri Kaleva, saarna Jukka Valkama, kanttori Henri Hersta

Messuun Temppeliaukion kirkkoon mahtuu istumaan 1,5–2 metrin turvavälein noin 150 henkilöä. Istumapaikat on merkitty kirkon penkeille. Samaan talouteen kuuluvat henkilöt voivat istua keskenään ilman turvavälejä. Temppeliaukion kirkon parvi ei ole käytössä.

Ehtoollinen jaetaan turvavälein käsihygieniaa noudattaen. Messun jälkeen ei tarjoilla kirkkokahveja.

Riskiryhmien huomioimiseksi messu on katseltavissa suorana lähetyksenä myös Töölön seurakunnan YouTube-kanavalla.

Katsoaksesi lähetystä koko näytöllä klikkaa valitsemasi messulähetyksen alalaidassa olevaa ruutu-symbolia (koko näyttö) tai paina näppäimistöltäsi f-näppäintä lähetyksen ollessa käynnissä. Mobiiliselaimella kosketa videon otsaketekstiä, niin selaimesi avaa lähetyksen ja saat avattua lähetyksen siellä koko näytölle.

Kuva: Juha Martinmaa

Töölön seurakunnan YouTube-kanava