Hengen voima - kristillistä joogaa

kristillinen jooga

Kurssilla tehdään fyysisiä joogaliikkeitä ja vietetään hetki meditoiden pysähtymällä hiljaisuuteen. Mukaan tarvitset joustavan asun, jossa on hyvä liikkua, ja oman joogamaton. Myös paikan päällä on saatavilla joogamattoja niitä tarvitseville.

Kurssi järjestetää maanantaisin 20.1.–18.5. kello 19–20.30 Töölön seurakunnan monitoimitila Fokuksessa kauppakeskus Mall of Triplassa (5. krs) (Pasilan Asema-aukio 1 A, 00520 Helsinki). Kurssimaksu on 50 euroa (opiskelijat ja työttömät 35 euroa)/kevätkausi. Kurssille mahtuu 20 osallistujaa. Ilmoittautumista on jatkettu 27.1. saakka.1. Kurssin ohjaajana toimii Rita Saari.

Rita on pitkän linjan jooga- ja meditaatio-opettaja, joka on kehittänyt kristillisen joogan perinnettä intohimostaan Jumalan yhteyteen. Tuotuaan vuonna 2012 joogan Helsingin seurakuntiin Rita on aktiivisesti ohjannut joogatunteja ja hiljaisuuden retriittejä yhteistyössä kirkon kanssa.

Hengen voima – kristillinen jooga ja meditaatio -kurssin kautta hiljennyttään oman itsen ääreen, luodaan yhteyttä kehoon, mieleen ja sieluun sekä tehdään tilaa Jumalan läsnäololle omassa elämässä. Jooga on työkalu, jonka avulla ymmärretään elämää, saadaan hyvinvointia ja vapautetaan kehoa jännityksestä ja stressistä.

Harjoitus on aikaa itselle, ja siinä voi kuunnella ja tuntea, mitä itselle kuuluu ja miltä oma elämä tuntuu. Tämä luo tasapainoa ja harmoniaa olemiseen ja auttaa jaksamaan arjessa. Hiljaisuudessa tuntee kirkkaammin sielun läheisyyden, voi antautua siihen syvemmin ja tuoda sieltä esiin ymmärrystä, rakkautta ja sisäistä viisautta. Samalla voi oppia luottamaan suurempaan voimaan, joka kannattelee elämäämme sisältäpäin, levätä siinä ja löytää rauhaa sisimpäämme.

Lisätietoja:

Rita Saari, rita@ritalovesyoga.com

ritalovesyoga.com

Töölön seurakunta

Kielisoitinryhmät

Kitaransoiton opetusta kello 16–18, ukulelensoiton opetusta kello 18–19 ja soinnutusta jammaillen kello 19–20.

Temppeliaukion kirkko (Lutherinkatu 3, 00100 Helsinki)

Jumpparyhmä

Leppoisaa ja kevyttä liikuntaa ikäihmisille