Hengen voima – kristillinen jooga ja meditaatio -kurssi

ma 20.1. kello 19.00 - ma 20.1. kello 20.30
Fokus, Mall of Tripla (5. krs) (Pasilan Asema-aukio 1 A, 00520 Helsinki)

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ilmoittaudu 19.1. mennessä

Kurssilla tehdään fyysisiä joogaliikkeitä ja vietetään hetki meditoiden pysähtymällä hiljaisuuteen. Mukaan tarvitset joustavan asun, jossa on hyvä liikkua, ja oman joogamaton. Myös paikan päällä on saatavilla joogamattoja niitä tarvitseville.

Kurssi järjestetää maanantaisin 20.1.–18.5. kello 19–20.30 Töölön seurakunnan monitoimitila Fokuksessa kauppakeskus Mall of Triplassa (5. krs) (Pasilan Asema-aukio 1 A, 00520 Helsinki). Kurssimaksu on 50 euroa (opiskelijat ja työttömät 35 euroa)/kevätkausi. Kurssille mahtuu 20 osallistujaa. Ilmoittautuminen päättyy 19.1. Kurssin ohjaajana toimii Rita Saari.

Rita on pitkän linjan jooga- ja meditaatio-opettaja, joka on kehittänyt kristillisen joogan perinnettä intohimostaan Jumalan yhteyteen. Tuotuaan vuonna 2012 joogan Helsingin seurakuntiin Rita on aktiivisesti ohjannut joogatunteja ja hiljaisuuden retriittejä yhteistyössä kirkon kanssa.

Hengen voima – kristillinen jooga ja meditaatio -kurssin kautta hiljennyttään oman itsen ääreen, luodaan yhteyttä kehoon, mieleen ja sieluun sekä tehdään tilaa Jumalan läsnäololle omassa elämässä. Jooga on työkalu, jonka avulla ymmärretään elämää, saadaan hyvinvointia ja vapautetaan kehoa jännityksestä ja stressistä.

Harjoitus on aikaa itselle, ja siinä voi kuunnella ja tuntea, mitä itselle kuuluu ja miltä oma elämä tuntuu. Tämä luo tasapainoa ja harmoniaa olemiseen ja auttaa jaksamaan arjessa. Hiljaisuudessa tuntee kirkkaammin sielun läheisyyden, voi antautua siihen syvemmin ja tuoda sieltä esiin ymmärrystä, rakkautta ja sisäistä viisautta. Samalla voi oppia luottamaan suurempaan voimaan, joka kannattelee elämäämme sisältäpäin, levätä siinä ja löytää rauhaa sisimpäämme. 

hiljainentila.fi
 
Lisätietoja:

Rita Saari, rita@ritalovesyoga.com

ritalovesyoga.com


Järjestäjä

Töölön seurakunta

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
(09) 2340 4725
Pasilan Asema-aukio 1 A
00520 Helsinki

Fokus Mall of Triplassa, lapsi- ja perhetyön pappi

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan!