Joulukonsertti - PERUUTETTU

ma 23.12. kello 18.00 - ma 23.12. kello 19.00
Temppeliaukion kirkko (Lutherinkatu 3, 00100 Helsinki)

Konsertti peruttu sairastapauksen johdosta. Barokkiaarioita Luukkaan joulukertomuksen äärellä

Tenori: seurakuntapastori Otto Alanen, urut: kanttori Henri Hersta

Vapaa pääsy.

- konsertti peruutettu sairastapauksen johdosta -

Töölön seurakunta

Lutherinkatu 3

Temppeliaukion kirkko

Olen 42-vuotias pappi. Temppeliaukion kirkossa olen palvellut vuodesta 2008. Työssäni olen vuosien varrella ollut mukana monella työalalla kasvatustyöstä julistustyön johtoon. Nykyisin toimin seurakunnan hallintopastorina. Keskeisintä työssäni on aina ollut seurakuntaelämän ydin: Jumalanpalveluselämä ja toimitukset. Erityisesti niiden kautta kohtaamme seurakunnan koko kirjon vauvasta vaariin. Minut voi työssäni parhaiten tavoittaa juuri Temppeliaukion kirkosta tai myös seurakuntamme muiden kirkkojen palveluksista.

Harrastuksiini kuuluvat klassinen laulu, käsityöt, luonto ja liikunta eri muodoissaan. Perheeseeni kuuluu puolison lisäksi kolme poikaa. Vapaa-ajalla minut saattaa bongata kalastamasta poikieni kanssa Helsingin rannoilla tai tarkkailemasta lintuja jollain Helsingin ja Espoon parhailla lintupaikoilla.