Suuri Kauneimmat Joululaulut -elämys Mall of Triplassa

su 15.12. klo 13.00 – 13.45

Kauppakeskus Mall of Triplan Kulttuuriaukio (4. krs) ja Fokus (5. krs) (Pasilan Asema-aukio 1 A, 00520 Helsinki)

Solisteina Ilta ja Mikael Konttinen. Kauneimmat Joululaulut -karaokejatkot Fokuksessa.

Kolmantena adventtina ja kansallisena joululaulupäivänä Suomen Lähetysseura ja Töölön seurakunta tarjoavat Mall of Triplan Kulttuuriaukiolla (4. krs.) Suuren Kauneimmat Joululaulut -elämyksen kello 13–13.45!

Mukana ovat kuusikymmenpäinen Gospel Helsinki -kuoro johtajanaan Nina Pakkanen, tanssiryhmä Xaris Finland ja Antti Vuori orkestereineen. Solisteina esiintyvät Ilta ja Mikael Konttinen. Käsikirjoituksesta, koreografiasta ja ohjauksesta vastaa Xaris Finlandin taiteellinen johtaja Titta Tunkkari.

Kauneimmat Joululaulut muodostavat rungon draamalle, jota elävöittävät Xaris Finlandin eri-ikäiset tanssijat. Mukana ovat myös joulun keskeiset hahmot Maria, Joosef ja Jeesus-lapsi yhdessä paimenten, tietäjien ja enkelien kanssa.

Tilaisuuden jälkeen on mahdollista jatkaa kello 14–16 Kauneimmat Joululaulut -karaoken parissa Töölön seurakunnan monitoimitilassa Fokuksessa kauppakeskus Mall of Triplan viidennessä kerroksessa.

  • Musiikki Musiikki

Kauneimmat Joululaulut Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Töölön seurakunta, Suomen Lähetysseura

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
(09) 2340 4725
Pasilan Asema-aukio 1 A
00520 Helsinki

Fokus Mall of Tripla Pasilassa, lapsi- ja perhetyön pappi Pasilan ja Ruskeasuon alue

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan! 
 

kappalainen, rovasti
(09) 2340 6310
Mechelininkatu 32 a B
00260 Helsinki

Fokus Mall of Tripla Pasilassa Fokus-tiimin tiimivastaava