Avoin perhekerho

Töölön kirkko (Topeliuksenkatu 4)

Töölön kirkon ryhmä

Töölön kirkon avoimessa perhekerhossa voit tutustua toisiin vanhempiin, isovanhempiin ja lastenhoitajiin kahvin ja jutustelun merkeissä. Ohjelmassa on vapaata leikkiä ja ohjattu lauluhetki.

Ei ilmoittautumista, eikä osallistumismaksua.

Töölön kirkon avoimen perhekerhon jälkeen on mahdollisuus jäädä yhteiselle lounaalle kello 12–13 Töölön kirkon seurakuntasaliin 29.11. asti (ei 25.10.). Aikuiset 3 €, lapset 1 €. Lounaan yhteydessä voi ottaa mukaan hävikkileipää ja -pullaa.

Meilahden kirkon (Pihlajatie 16) avoin perhekerho kokoontuu keskiviikkoisin kello 10–11.30. Ruskeasuon seurakuntakeskus Rastin (Tenholantie 6) avoin perhekerho kokoontuu 29.11. asti perjantaisin kello 10–11.30.

Töölön seurakunta

Meilahden kirkko , Meilahden kirkko, PIhlajatie 16

Hiihtoloman päiväretket

Maanantaina teemme retken Töölön Kisahallille, jossa on mahdollisuus monipuoliseen liikkumiseen. Tiistaina retkeilemme Heurekaan. Keskiviikon retkikohde on Vesipuisto Serena.

Meilahden kirkko , Meilahden kirkko, PIhlajatie 16

Hiihtoloman päiväretket