Lähti lapasesta -neulekahvila

ke 13.11. kello 13.00 - ke 13.11. kello 15.00
Fokus kauppakeskus Mall of Triplassa (Pasilan Asema-aukio 1 A, 00520 Helsinki)

Kahvittelua, neulomista ja juttelua kaikenikäisille

Kahvittelua, neulomista ja juttelua Töölön seurakunnnan monitoimitila Fokuksessa kauppakeskus Mall of Triplassa.

Lähti lapasesta -neulekahvila järjestetään syyskaudella 2020 keskiviikkoisin 18.12. asti.

Töölön seurakunta

kappalainen, rovasti
Mechelininkatu 32 a B

Fokus Mall of Triplassa

Pasilan Asema-aukio 1 A

Fokus Mall of Triplassa, lapsi- ja perhetyön pappi

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan!