Musiikkia Fokuksessa

Fokus kauppakeskus Mall of Triplassa (Pasilan Asema-aukio 1 A, 00520 Helsinki)

Suomen Lähetysseura: "Välähdyksiä työalueilta". Musiikki: Päivi Mattila ja Rosa Nyman.

Aiheena on "Välähdyksiä työalueilta". Puhujina ovat kirkollisen työn koordinaattorit Matleena Kukkonen ja Jarkko-Pekka Kärkkäinen Suomen Lähetysseurasta.

Musiikista vastaavat musiikkiteatterin ammattilainen Rosa Nyman ja Suomen Lähetysseuran musiikkisihteeri Päivi Mattila.

Töölön seurakunta

gospelkanttori
Helsinki

Helsingin seurakuntayhtymän gospelkanttori. Töölön seurakunnan Gospel Helsinki -kuoron johtaja. Töölön ja Lauttasaaren seurakuntien sekä Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan yhteisen Gospelia kaikille -hankkeen johtaja.

su 19.1. klo 16.00

Fokus, kauppakeskus Mall of Tripla, 5. krs (Pasilan Asema-aukio 1 A, 00520 Helsinki)

Elävänä-konsertti

Ninni Poijärvi ja Tommi Kalenius