Kuva: Helsingin seurakuntayhtymän kuvapankki / Katri Lehtola (Keksi)

Kouluikäisten (7-14v.) leirit vuonna 2022

Töölön kirkon kesäkerho 1.-3.-luokkalaisille (TÄYNNÄ)

Kesäkerhot kokoontuvat Töölön kirkon lastentilassa, Topeliuksenkatu 4, maanantai-perjantai kello 9-16.
Kerhoviikon aikana teemme monenlaista hauskaa yhdessä. Esimerkiksi leikimme, askartelemme, ulkoilemme ja teemme pieniä retkiä.

Halutessaan voi hakea molemmille kerhoviikoille. Hinta on 100 €/kerhoviikko ja sisarukset 70 €.
Maksu sisältää materiaalit, lounaan ja pienen välipalan sekä vakuutuksen. Ohjaajina lastenohjaajat Pirjo ja Hanna.
Ilmoittautuminen kesäkerhoihin alkaa 31.1. klo 9 ja päättyy 13.2.

Kerho 1

6.-10.6. kello 9-16

Ilmoittatutuminen kerhoon tästä linkistä.

Kerho 2

13.-17.6. kello 9-16

Ilmoittautuminen kerhoon tästä linkistä.

20.-23.6. "KORPI" -TELTTALEIRI 7-14 -vuotiaille

Tuomiorovastikunnan eli myös Töölön koululaisten yhteinen telttaleiri järjestetään juhannusviikolla ma-to 20.-23.6. Korpirauhan telttaleirialueella Siuntiossa. Yövymme seurakuntien teltoissa. Ruohkahuolto tapahtuu viereisen Korpirauhan leirikeskuksen kautta, josta noudamme ruoan ja nautimme sen omassa leirikatoksessamme luonnon keskellä.

Tarjolla mahtavaa seuraa, monipuolista toimintaa, mm. uintia, melontaa, hyvää ruokaa ja teltassa nukuttu kesäyö - parasta, mitä lomalla voi tehdä!

Lähtö tilausajobussilla maanantaiaamuna klo 9 maissa ja paluu torstaina noin klo 14 (alustava aikataulu). Bussin reitti määrittyy sen mukaan, mistä lapsia on leirille tulossa. Joka tapauksessa koukkaamme myös Töölön kautta mennen tullen.

Etkö ole ennen nukkunut teltassa? Se ei haittaa, tule silti rohkeasti mukaan! Meiltä löytyy tarvittaessa myös muutamia lainavarusteita yöpymistä varten.

Hinta 50 €, seuraavat sisarukset 40 €.

Ilmoittautumisaika 15.3.-22.5. ILMOITTAUTUMINEN

Lisätietoa:

• kasvatuksen pappi Markus Lehtimäki p. 050 359 3559, markus.lehtimaki@evl.fi (Töölö)
  • vt. perhetyöntekijä Tytti Friberg p. 050 380 3252 (myös WhatsApp), tytti.friberg@evl.fi (Kallio)
  • varhaisnuorisotyönohjaaja Nana Honkasalo p. 040 753 2483, nana.honkasalo@evl.fi (Tuomiokirkko)

TULOSSA ELOKUUSSA:

Ke 10.8. klo 18 Kouluun lähtevien siunaus sekä Töölön että Meilahden kirkossa

Kaikki koulunsa aloittavat ekaluokkalaiset saavat oman kutsukirjeen tilaisuuteen, mutta ihan kaikki koululaiset läheistensä kanssa ovat tervetulleita siunattavaksi. Tilaisuuden jälkeen jätskit ja mehut/kahvit seurakuntasalissa.

Pe 12.-su 14.8. PERHELEIRI Korpirauhassa, Siuntiossa

Leiri on suunnattu kaikenlaisille perheille kaikenikäisten lasten kanssa. Leirille ovat tervetulleita myös isovanhemmat ja kummmit tai lapsi voi osallistua leirille heidän kanssaan.

Jokaiselle perheelle on oma huone, isommille tarvittaessa 2 huonetta.

Leirillä puuhataan monipuolisesti sekä sisällä että ulkona, leirinuotiota ja saunomista unohtamatta!

Leirikuljetus hoituu näppärästi tilausajobussilla, toki omallakin autolla saa tulla. Tiedot päivittyvät tälle sivulle, kun suunnitelmat etenevät.

Hinta: 50 €/aikuinen, 30 €/5-17 -vuotiaat, 5 €/1-4 -vuotiaat.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta!

Pe 19.- su 21.8. "VAPAUS"-viikonloppuleiri Lohirannassa 12-14 -vuotiaille, Lohirannassa Lohjalla

Jos haluat tulla suunnittelemaan leiriä, ilmoittaudu Tytille p. 0503803252 (myös whatsapp). Leirin suunnittelu aloitetaan toukokuussa ja ilmoittautuminen alkaa toukokuun loppupuolella.

Hinta: 45 €, seuraavat sisarukset 35 €.

Anu "Porkkana" Aalto, varhaisnuorisotyönohjaaja
anu.aalto@evl.fi