Gospelia Kaikille -kuoro Temppeliaukion kirkossa Gospel Spring 2019 -kevätkonsertissa. Kuva: Töölön seurakunnan kuvapankki / Tuomo Björksten

Gospelia Kaikille

Puhutteleeko gospel sydäntäsi? Saako rytmimusiikki lanteesi keikkumaan? Tule mukaan opettelemaan gospelin laulamista, rytmiä ja liikettä!

Gospelia Kaikille -kuoro on matalan kynnyksen gospelkuoro, joka kokoaa yhteen satoja gospellaulusta kiinnostuneita aikuisia ympäri pääkaupunkiseudun. Gospelia Kaikille on osa Töölön, Lauttasaaren, Kallion ja Paavalin seurakuntien sekä Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan yhteistä Gospelia Kaikille -projektia. Jopa kolmestasadasta laulajasta koostuvaan massakuoroon ei ole pääsykoetta eikä osallistuminen edellytä sitoutumista. Kuoroa johtaa musiikin maisteri Nina Pakkanen.

Gospelia Kaikille -kuoron harjoituksissa on mukana Gospel Helsinki -kuorolaisia sekä Gospel Helsinki Band. Kauden aikana harjoitellaan 4-5 moniäänistä gospellaulua päätöskonserttia varten ja kokeillaan Complete Vocal -tekniikkaa, gospelsoundia ja rytmikkääseen gospellaulamiseen kuuluvaa liikkumista. Nykygospelissa yhdistyvät soul-, blues-, jazz- ja rockmusiikki.

Gospelia Kaikille -kuoron kausi huipentuu yhteiskonserttiin Gospel Helsinki -kuoron ja vierailevan sooloartistin kanssa.

Osallistumismaksu on 42 euroa/kausi, tulit mukaan heti ensimmäisellä kerralla tai vasta myöhemmin. Ilmoittautuminen kuoroon on auki kahdesti vuodessa. Emme kysele osaamistasi tai kuorolaulukokemustasi, sillä kuoro on avoin kaikille.

Olet tervetullut juuri Sinun osaamisellasi!

Ilmoittautuminen: https://gospelhelsinki.fi/gospelia-kaikille/

Lisätietoja: gospeliakaikille@gmail.com

Lue lisää Gospelia Kaikille -kuorosta ja tulevista ilmoittautumisista

Gospelia Kaikille

Gospelia Kaikille 2020–2023 -projekti on jatkoa Gospelia Kaikille 2018–2019 -hankkeelle, joka aloitettiin vastauksena gospellauluharrastuksen kasvaneeseen kysyntään. Hanke osoittautui menestykseksi heti alkumetreillä, sillä Gospelia Kaikille -kuoron osallistujamäärä jouduttiin rajaamaan kolmeensataan laulajaan.

Gospelia Kaikille 2020–2023 -projekti noudattaa Kirkko Helsingissä -strategiaa ja Helsingin seurakuntien musiikkityön strategiaa, ja sen tavoitteena on:

 • kutsua kristittyjä yhteen
 • antaa aineksia henkilökohtaisen ja yhteisöllisen hartauselämän vahvistamiseen
 • välittää osallistujille Jumalan rakkautta ja armon sanomaa
 • monipuolistaa jumalanpalveluselämää
 • perustua vapaaehtoisuuteen ja avoimuuteen
 • tukea vapaaehtoistoimintaa
 • olla jokaisen saavutettavissa
 • luoda pitkän tähtäimen tavoitteita ja hyötyjä
 • tarjota seurakuntalaisille musiikki- ja jumalanpalvelustoimintaa, jota seurakunta ei yksin omilla voimavaroillaan pystyisi tarjoamaan
 • luoda kasvualustaa kaikki seurakunnat kattavalle gospelkuorotoiminnalle ja -messuille sekä edellytykset pysyvälle toiminnalle
 • viedä Gospelia Kaikille -kuorotoimintaan osallistuvien seurakuntalaisten kautta viestiä kuorolaisten omiin seurakuntiin, mikä ajan myötä tuottaa musiikillista hedelmää ja monimuotoista jumalanpalvelustoimintaa omassa seurakunnassa
 • valmius kehittää hankkeen aikana säännöllisesti toteutettava gospelmessu, joka tuo kirkkoihin uusia ihmisiä ja jäseniä.

Lisätietoja

Nina Pakkanen
puh. 09 2340 2532
nina.pakkanen@evl.fi